Graviditet

Akupunkturen er et blidt og effektivt redskab til at behandle problemer opstået under graviditeten: Der bliver ikke tilført kroppen kemi, men de naturlige ressourcer kroppen rummer, genereres og skaber bedre trivsel for dig og din baby.

Vi har kompetence indenfor behandling af:

  • Kvalme
  • Karpaltunnelsyndrom
  • Hævelser (kombineret med manuel drænage ved Birgitte Bjøreng)
  • Hovedpine og migræne
  • Uro i benene og kramper
  • Modning og igangsætning af fødsel (kan kombineres med oxytocin-massage, bookes som massage)

BOOK DIN AFTALE HÉR

Om modning til fødsel:
Hej Birgitte
Skriver til dig, da du sagde til mig, at du gerne hørte fra mig, hvordan det hele kom til at gå med fødslen, når jeg fik overskud til
det! Jeg har lyst til at skrive til dig, fordi jeg synes min historie er god:-)
Jeg fik lige nøjagtig den snor, som min krop behøvede til at gå i fødsel af sig selv! Jeg tror min jordemoder var cool med at vente til lige nøjagtig 42+0, da hun kunne se at forholdene var ved at modnes og også anerkendte, at akupunkturen hos jer kunne hjælpe mig på vej!
Jeg fik jo modningsakupunktur og massage hos jer tors og fre – fredag aften synes jeg, at jeg havde småveer, men lørdag var de væk igen! I havde ikke flere tider lørdag! Aftalen med jordemoderen var, at vi skulle møde på fødegangen søndag 9.30 og der så ville blive sat igang ved at tage vandet, hvilket forholdene var til!
6.30 om morgenen vågnede jeg ved spontane veer, så jeg nåede lige nøjagtig at gå igang af mig selv:-) Det gik stille og roligt hele formiddagen og efter vi kom til fødegangen rullede veerne ind over mig – egentligt næsten for overvældende, men lykkedes med at føde naturligt vha åndedrætsøvelserne fra Smertefri fødsel og bristede kun almindeligt ( havde jo kejsersnit og sphincterruptur med mig fra tidligere fødsler) og gik hjem efter ambulant fødsel!
Så jeg er glad og lettet og har fået et dejligt pigebarn ud af det:-)
Tak for hjælpen – det føltes godt givet ud:-)
De bedste hilsner fra Karina