Info

 

lokale3

Velkommen til privatklinikken BjørengKlinik. BjørengKlinik består af en flok dygtige fagfolk som brænder for deres fag og for at yde en kompetent indsats overfor klinikkens klienter.

Klinikken er skabt i den ånd, at for at have det godt, eller få det bedre skal de fysiske rammer være indbydende, rummelige og varme og klienterne skal mødes af høj faglighed, service og godt humør.

Velkommen!

 

OBS! Vi har et LEDIGT LOKALE i vores hyggelige og fagligt kompetente klinikfællesskab

BjørengKlinik er en fysioterapiklinik i hjertet af Aarhus.

Vi holder til i Christiansgade i en smuk, gammel herskabslejlighed, der løbende er blevet moderniseret og indrettet til både individuelle behandlinger og holdtræning.

Vi tilbyder blandt andet:

– Fysioterapi

– Flere former for pilates

– Akupunktur

– Rectus diastase-genoptræning

– Massage

– Fertilitetsfysioterapi

– Stimulastik for babyer

– Motoriktræning for børn og unge

 

Vores målgruppe er bred, og spænder fra par, der gerne vil være gravide til gravide, nybagte mødre, voksne med kroniske smerter, babyer med låst nakke, fladt baghoved eller mavesmerter – og børn med motoriske eller sansemotoriske udfordringer.

Vi vil gerne være det sted, man går til, hvis man er gravid – eller gerne vil være det, og vi vil også gerne være stedet, man kommer til, når man har født og skal have kroppen i form igen.

Vi har rigtig mange gravide, babyer og børn i huset. Derfor er det et levende hus med kunder i alle aldre.

Vi har et stort kundekartotek, og arbejder meget gerne tværfagligt.

Vi forestiller os, at en ny lejer for eksempel er kostvejleder, samtaleterapeut, coach, fodterapeut, zoneterapeut, kiropraktor, privatpraktiserende jordemoder eller lignende.

Lokalet er ledigt pr. 1. oktober, eller før efter aftale.

 

For yderligere info, kontakt Birgitte Bjøreng på tlf. 6024 8560 eller på mail birgitte(AT)bjorengklinik.dk