Motorikhold og Sansehold for børn

Motorikhold for 3-5 årige

Dette hold er til børn med lettere motoriske vanskeligheder, hvor der bliver arbejdet med en variation af sanseintegration, sansemotorik og sansestimulation.
Dette motorikhold er især tiltænkt de børn der har for lav muskeltonus (har svært ved at holde sig oprejst) eller for høj muskeltonus (har svært ved at falde til ro), og derved også har problemer med kropsstabilitet og balance.

Pris 640 kroner for fire gange

Se vores aktuelle motorik- og sansehold her

Motorikhold for 6-9 årige

Dette hold er til børn med lettere motoriske vanskeligheder, hvor der bliver arbejdet med en variation af sanseintegration, sansemotorik og sansestimulation.
Dette hold er tiltænkt de børn der har stabilitets- og balanceproblemer samt problemer med fx at gribe/kaste en bold.

Der vil være en blanding af rolige, kontrollerede øvelser med egen kropsvægt, og øvelser med bevægelse og evt. sammen med de andre deltagere med forskellige redskaber og variationer i tempoet.

Pris 640 kroner for fire gange

Sansehold for 3-5 årige og 6-9 årige

Hold for børn med sanseintegrationsvanskeligheder

Holdet medvirker til at:

  • Forbedre barnets sansemotoriske færdigheder og motorisk planlægning
  • Give barnet sociale kompetencer idet han eller hun lærer at indgå på et hold sammen med andre børn, der også har vanskeligheder – og på den måde kan de forhåbentlig også lære noget af hinanden
  • Lære barnet at fastholde opmærksomheden i længere tid af gangen
  • Give barnet redskaber der hjælper ham eller hende til at udvise en mere hensigtsmæssig adfærd, både over for sig selv og for andre

Pris 640 kroner for fire gange

Se vores aktuelle motorik- og sansehold her

Ipadhold for 6-8 årige 

Dette hold er for de børn der sidder lidt for meget med deres ipad og som får gener i nakke, skuldre og ryg. Målet med dette hold, er at give børnene en større kropsbevidsthed, så de fremover kan mærke når de står eller sidder forkert og naturligt kan finde tilbage til den gode holdning.

Der vil være fokus på mave og ryg samt skuldre og nakke, som trænes via forskellige øvelser på pilatesbolde og med elastikker.

Pris 640 kroner for fire gange

Informationssamtale

Book en informationssamtale hos Rikke Lindgaard, hvis du gerne vil blive klogere på de forskellige tilbud, vi har her i klinikken til dit barn – og ikke mindst, hvad der kan være det rette for jer.

Samtalen varer 30 minutter og koster 199 kroner. Samtalen er gratis, hvis I efterfølgende booker et forløb, enten et individuelt forløb eller et holdforløb.

Samtalen kan bookes via Rikke på telefon 42 22 84 65 eller på mail rikkefys@bjorengklinik.dk, eller vores onlinesystem