Motorik og sansehold samt individuelt forløb

Motorikhold for 3-5 årige

Dette hold er til børn med lettere motoriske vanskeligheder, hvor der bliver arbejdet med en variation af sanseintegration, sansemotorik og sansestimulation.
Dette motorikhold er især tiltænkt de børn der har for lav muskeltonus (har svært ved at holde sig oprejst) eller for høj muskeltonus (har svært ved at falde til ro), og derved også har problemer med kropsstabilitet og balance.

Pris

750 kr. for 5x

 

Motorikhold for 6-9 årige

Dette hold er til børn med lettere motoriske vanskeligheder, hvor der bliver arbejdet med en variation af sanseintegration, sansemotorik og sansestimulation.
Dette hold er tiltænkt de børn der har stabilitets- og balanceproblemer samt problemer med fx at gribe/kaste en bold.

Der vil være en blanding af rolige, kontrollerede øvelser med egen kropsvægt, og øvelser med bevægelse og evt. sammen med de andre deltagere med forskellige redskaber og variationer i tempoet.

Pris

750 kr. for 5x

 

Sansehold for 3-5 årige og 6-9 årige

Hold for børn med sanseintegrationsvanskeligheder

Holdet medvirker til at:

  • Forbedre barnets sansemotoriske færdigheder og motorisk planlægning
  • Give barnet sociale kompetencer idet han eller hun lærer at indgå på et hold sammen med andre børn, der også har vanskeligheder – og på den måde kan de forhåbentlig også lære noget af hinanden
  • Lære barnet at fastholde opmærksomheden i længere tid af gangen
  • Give barnet redskaber der hjælper ham eller hende til at udvise en mere hensigtsmæssig adfærd, både over for sig selv og for andre

Pris

750 kr. for 5x

 

Ipadhold for 6-8 årige 

Dette hold er for de børn der sidder lidt for meget med deres ipad og som får gener i nakke, skuldre og ryg. Målet med dette hold, er at give børnene en større kropsbevidsthed, så de fremover kan mærke når de står eller sidder forkert og naturligt kan finde tilbage til den gode holdning.

Der vil være fokus på mave og ryg samt skuldre og nakke, som trænes via forskellige øvelser på pilatesbolde og med elastikker.

Pris

750 kr. for 5x

 

Individuelt forløb for spædbørn, børn og unge 

Babyfysioterapi: For babyer med skævt hoved og tvungen nakkedrejning, eller ved forsinket udvikling.

Børne/Ungefysioterapi: For små og store børn med motoriske problemer, sanseintegrationsforstyrrelser, nedsat kropsbevidsthed, muskelspændinger samt spændingshovedpine og indlæringsvanskeligheder. Forløbet kan også være gavnligt for børn med skoliose, hypermobilitet, børneleddegigt, ADHD og tourette. Et individuelt forløb kan indeholde manuel behandling som fx massage og akupunktur og/eller træning, både sammen med Rikke Lindgaard på klinikken, og i form af hjemmeøvelser.

Booking: Book direkte via vores onlinesystem og vælg ydelsen: 1. Konsultation Babyfysioterapi (3-12 mdr.), Børnefysioterapi (1-12 år) eller Ungefysioterapi (13-16 år). 

Eller kontakt Rikke Lindgaard på tlf. 42 22 84 65 eller på mail rikkefys@bjorengklinik.dk 

 

Priser

1. Konsultation 60 min. 625 kr.

Efterfølgende behandling 60 min. 625 kr.

Efterfølgende behandling 45 min. 475 kr.

Efterfølgende behandling 30 min. 325 kr.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen danmark. Der kan ved nogle forsikringsselskaber også ydes tilskud via sin sundhedsforsikring.

 

Informationssamtale

Book en informationssamtale hos Rikke, hvis du gerne vil blive klogere på de forskellige tilbud og hvad der kan være det rette for dit barn. Samtalen varer 30 min. og koster 199 kr. men er gratis, hvis man booker et forløb efterfølgende, enten et individuelt forløb eller et holdforløb.

Samtalen kan bookes via Rikke (tlf. 42 22 84 65 eller på mail rikkefys@bjorengklinik.dkeller vores onlinesystem 

 

Find dit hold hér: