NYT FOR TVILLINGEFORÆLDRE OG DERES BABYER

tvillingestimulastikVi starter individuel Tvillinge Stimulastik og babymassage på BjørengKlinik eller hjemme hos dig. Som tvillingemor kender jeg selv til dilemaet med tvillinger: Den konstante dårlige samvittighed og udfordringen med at komme ud af døren med to babyer og når man så endelig kommer frem mangler man ofte et sæt hænder.

Jeg kan huske, at jeg som tvillingemor konstant følte, at jeg ikke slog til, og jo ældre og mere motoriske de blev, jo mere nød jeg, når vi var to voksne om børnene.

Mit hjerte banker for tvillinger og deres forældre og jeg tilbyder derfor Tvillinge Stimulastik. Til Stimulastik for tvillinger får du tid til begge børn, og begge dine børn bliver stimulereret. Du vil få en god støtte, viden, sparring og idéer til lege I selv kan anvende efterfølgende. Vi drøfter også hvorvidt behovet for tvillingerne er de samme.

Til Tvillinge Stimulastik fordyber vi os i vestibulærsansen, den proprioceptive sans og den taktile sans.

Babymassage for tvillinger

Jeg tilbyder Tvillinge Wellness Massage med Nordlys-teknikker. Få en kort introduktion til babymassage og få viden om, hvorfor ”tryk gør baby tryg”. Du får viden om superhormonet oxytocin, om dets blodtryksdæmpende, immunregulerende og tilknytningsmæssige egenskaber, vi snakker om berøringens betydning for barnets udvikling.

Hvis I ikke har mulighed for at være to voksne der deltager, tilbyder jeg at være et sæt ekstra hænder.

Jeg giver babymassage på den ene tvilling mens du giver den anden – og måske kan vi bytte halvvejs.

Hvad får baby ud af massage?

Positiv berøring og fysisk kontakt er vigtige elementer i den menneskelige udvikling.babymassage

Adskillige forskningsresultater har dokumenteret berøringens direkte og afgørende betydning for både kroppen og sindets udvikling. Berøring og taktil kommunikation stimulerer især i de første leveår den motoriske udvikling, som igen baner vejen for udvikling af andre vigtige færdigheder såsom sociale, psykiske og intellektuelle evner.

Babymassage øger barnets kropsbevidsthed og kan løsne spændinger, stimulere vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse, samt lindre mavesmerter.

Den psykiske side er ligeså vigtig som den fysiske. Berøring, kropskontakt og kærtegn har især afgørende betydning for den følelsesmæssige binding mellem forældre og barn. Gennem massage lærer barnet at slappe af, tage imod og nyde. Samtidig befordres både talesprog og anden indlæring.

Jeg tilbyder

PAKKE 1:

2X60 minutters Tvillinge Stimulastik 1×60 minutters babymassage og stimuleringsteknikker af taktilsansen

Pris: 1.500 kr

 

PAKKE 2:

2×60 minutters Tvillinge Stimulastik

Pris: 1.000 kr

 

PAKKE 3:

1×90 minutters Tvillinge Baby Massage eller Tvillinge Stimulastik

Pris: 750 kr

 

Hjemmebesøg

Som tvillingeforælder kan det være en god løsning at få tilbuddet til dig – det kan lade sig gøre med både stimulastik og massage:

Du kan købe de samme pakker og herudover betale statens takst pr kilometer fra Christiansgade 8, Aarhus og et tillæg på 200 kr for de første 20 km. Bor du længere væk end 20 km aftaler vi nærmere.

 

Kontakt Bettina for nærmere aftale:

bettina_steen_schoer@hotmail.com/21840029