Kombinationsterapi

I Kombinationsterapi integreres den fysioterapeutiske mekaniske tilgang og den traditionelle akupunkturs energiafbalancering. Der bliver lavet en klassisk energetisk akupunktur diagnose og en fysioterapeutisk diagnose. Ud fra dette tilrettelægges et behandlingsforløb.

Balance i kroppen

Fysioterapeutisk behandling afhjælper smerter og gener i kroppen ved manuelle teknikker. Problemer i kroppen opstår som følge af en ubalance i kroppens energibalance. Derfor kommer en kombination af klassisk akupunktur og fysioterapi bag om problemet og udreder årsagen effektivt og målrettet.

Hvornår bruges behandlingen?

Kombinationsterapien har bred anvendelse og bruges eks. når man har flere forskellige problemer i kroppen. Ved denne behandling samles de forskellige symptomer sammen i et helhedsbillede: nakkesmerter og hedeture, træthed og achillesenebetændelse, lændesmerter og blærebetændelse er bare nogen af de problemer som ofte optræder samtidigt og hvor årsagen er den samme.

BOOK ONLINE

 

Jeg er en dreng på 13 år der spiller i Danmarks bedste række i fodbold. Vi træner 6 gange om ugen….

Skaden: Jeg blev skadet i dec. 09. Det var osgo slatter, der er i knæene. Jeg holdte først en måneds pause, og derefter prøve jeg at spille med igen til et indendørs stævne. Efter det stævne kunne jeg slet ikke gå. Jeg kontaktede så Bjøreng Klinik og fik hurtigt en tid.

Behandling: Jeg fik at vide jeg intet måtte lave fysik. Så fik jeg akupunktur ca 8 behandlinger. Så fik jeg nogle øvelser som jeg skulle lave. Der var nogle som hjalp rigtig meget. Så fik jeg at vide at jeg skulle holde det i ro, til der ingen smerte var mere el. ømhed. Så fik jeg lagt et genoptræningsprogram, som jeg skulle følge. Det hjalp super godt. Jeg skulle også have is på knæene efter hver løb/fodboldtræning. Da jeg så var skadefri spillede jeg for fuld knald igen.

Jeg kan helt klart anbefale Bjøreng Klinik!!

Emil, 13 år