Ammeforberedelse

Ønsker du et succesfuldt ammeforløb, når din baby er kommet til verden? Ammeforberedelse hos klinikkens jordemoder Nanna har til formål at give jer de bedste forudsætninger for et godt ammeforløb.

Undersøgelser viser, at danske kvinder ammer længere, såfremt de allerede i graviditeten har viden omkring, hvad amning indebærer. Denne forberedelse er jeres mulighed for at blive klædt på til et vellykket ammeforløb, hvor I alle trives – både den lille ny, dig som mor og jer som familie.

Størstedelen af alle nybagte mødre ønsker at amme deres barn efter fødslen. Dog er det de færreste, der ved, hvad en amning indebærer. 95 % af alle danske børn ammes efter en uge, hvorefter frekvensen falder til 16 %, når barnet er seks måneder (Kilde: Sundhedsstyrelsen).

Din partner har også en stor betydning for, at amningen lykkes, og på dette kursus vil jeg også fokusere på, hvordan din partner bedst kan støtte dig, når du ammer.

En amning kræver tid, øvelse og tålmodighed. Jeg mener, at alle kvinder, der ønsker at amme deres barn, fortjener hjælp, vejledning og støtte. Det vigtigt for mig at understrege, at amning ikke skal gøres af pligt, men at det faktisk kan være en nydelse og en hyggestund for jer. Jeg vil gerne hjælpe jer med at få jeres ønske opfyldt. På kurset vil jeg give jer konkret viden vigtige emner relateret til amning:

I får viden om:

  • Vigtige forudsætninger for amning: Herunder din partners rolle, oxytocin, kroppen efter fødslen, hud-mod-hud, sutteteknik og ammestillinger
  • Det ukomplicerede ammeforløb: Når mælken løber til og den første amning
  • Almindelige ammeproblemer: Herunder sår og revner i brystvorterne, over- og underproduktion af mælk, vægttab og vægtøgning hos barnet samt vurdering af barnets trivsel
  • Hjælpemidler: Suttebrik, brystpumpe, kop, ske og sprøjte samt lact aid

Vi har mulighed for at tilpasse og skræddersy undervisningen, så den matcher jeres behov og ønsker. Måske I har et tidligere kompliceret ammeforløb bag her? Så får I redskaber til, hvordan I kan takle amningen næste gang. 

Har I nogle konkrete ønsker til undervisningen eller et hårdt ammeforløb bag jer, må I meget gerne sende en mail til nanna@bjorengklinik.dk med en beskrivelse af jeres tidligere udfordringer, så jeg kan tilpasse undervisningen efter jeres behov.

Prisen for 2 timers ammeforberedelse i BjørengKlinik er 1.500 kroner. 

Desuden får I tilsendt en skriftlig opsummering på mail samt mulighed for at kontakte mig med supplerende spørgsmål i op til to uger efter konsultationen.

Ammeforberedelse i eget hjem

I har også mulighed for at modtage ammeforberedelse i eget hjem.

Prisen for 2 timers ammeforberedelse i eget hjem er 2.400 kroner.

I får efterfølgende tilsendt en skriftlig opsummering af konsultationen på mail samt mulighed for at kontakte mig med supplerende spørgsmål i op til to uger efter konsultationen.

Bor I mere end 20 km. fra klinikken, bliver der lagt et kørselstillæg (statens takster) oven i prisen.

Ønsker du at booke tid til ammeforberedelse i eget hjem, skal du sende en mail til nanna@bjorengklinik.dk eller ringe på telefon 60 24 85 60 for at lave en aftale.

Tilskud fra “danmark”

Medlemmer af Sygeforsikring “danmark” kan få tilskud til jordemoderydelser i BjørengKlinik.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon