Anders Bjøreng

Billede af Anders Bjøreng

Anders Bjøreng underviser i førstehjælp i BjørengKlinik. Anders er også lægeeksamineret fysiurgisk massør, og du kan booke ham til massage her i klinikken.
Tlf.: 27583494 eller anders@bjorengklinik.dk

Fokusområder

Anders Bjøreng er en del af vores pilates-team. Han underviser i pilates mandag aften.

I efteråret 2016 blev han uddannet førstehjælpsinstruktør ved Beredskabscenter Nordjylland. Han har efterfølgende undervist sine kollegaer i Aalborg Kommune i førstehjælp, sideløbende med, at han underviser her i BjørengKlinik.

Det fede ved at undervise er, at ikke to undervisninger er ens, for folk er jo gudskelov forskellige. Det gør, at jeg som underviser hele tiden skal være 100 procent på dupperne, for at give hver enkelt elev lige præcis den undervisning, han eller hun har brug for.

Anders tilbyder

Føstehjælpskurser
Anders underviser i førstehjælp, specifikt målrettet familier. Holdet er fokuseret på de ting, som du kan risikere at komme ud for med babyer og børn i familien. Læs mere om holdet, og book en tid til førstehjælpskursus.

Pilates
Mandag aften underviser Anders i pilates. Læs mere om pilates, og book en tid.

Massage
Anders tilbyder også massage. For booking, brug selvbetjeningssystemet.

Kontakt

Du kan booke Anders Bjøreng ved at ringe til klinikken på tlf. 27583494 eller anders@bjorengklinik.dk.

Bonusinfo

Anders Bjøreng har en fortid som ansat på et botilbud for voksne med hjerneskade. Han er vant til at komme tæt på andre mennesker, både fysisk og psykisk, og sætter en stor ære i at agere professionelt i sit arbejde.

Fra 2008 til og med 2012 arbejdede Anders Bjøreng i golfbranchen, hvor han er uddannet PGA Pro. Hans arbejde bestod primært af undervisning af alt fra begyndere til elitespillere. I 2009 blev Anders certificeret Golf Fitness Instructor ved Titleist Performance Institute. Her lærte han om de biomekaniske processer i golfsvinget, herunder hvilke fysiske begrænsninger, der kan være årsag til skader.

Anders fritid bliver tilbragt på cyklen på de nordjyske landeveje.

I august 2017 udlevede jeg en livslang drøm ved at deltage i Haute Route Alps, som er et syv dages etapeløb i Alperne fra Nice til Geneve. Det var en fantastisk og overvældende oplevelse, der fik mig til at indse, at hvis du har en drøm, så udlev den! Hvis du dedikerer dig selv og lægger hele din krop og sjæl i, så er der intet, der er umuligt.

Anders er gift, og er far til to børn.