Mette Nortvig Christensen

/Mette Nortvig Christensen

Mette Nortvig Christensen er fysioterapeut, pilatesinstruktør og Tryk og Glad Babymassage instruktør hos BjørengKlinik.

Ud over den klassiske fysioterapi og pilatestræningen tilbyder Mette Nortvig Christensen skræddersyet personlig træning til dig, der skal i form igen efter fødslen – eller som bare helt generelt trænger til at få din krop trænet op igen.

Mette laver et program særligt til dig ud fra pilates-principperne, og ud fra sin viden og erfaring som fysioterapeut.

Mette Nortvig Christensen er desuden uddannet babymassage-instruktør hos Tryk & Glad. Hun tilbyder løbende workshops i babymassage her i klinikken.

Se kommende babymassage workshops hér

Mette er også uddannet i den særlige mexicanske massageform, Rebozo, som er en skøn, afslappende massagemetode, som foregår med et stort tørklæde.

Du kan komme i kontakt med Mette ved at skrive til mette@bjorengklinik.dk eller på telefon 3134 3481. Du kan også fange Mette på klinikkens telefonnummer 6024 8560.

BOOK DIN TID HOS METTE HÉR

Gravide og barslende

Mette tilbyder også gravidbehandlinger, gravidmassage og rebozo-massage og massage af den trætte mor-krop – både i klinikken, og til dig, der har så ondt, at du ikke kan komme til os. Så kommer vi bare til dig i stedet.

Som mor til tre, har jeg stor personlig erfaring i forhold graviditet og efterfødselsforløb. Jeg har trænet pilates i alle tre graviditeter – helt indtil fødslen og efterfølgende, og jeg har haft tre hurtige og “nemme” fødsler.

Pilates har jeg brugt igennem alle mine graviditeter. Pilates har gjort min krop klar til tre fødsler, og givet mig fornyet styrke efter fødslerne.

Mette Nortvig Christensen kommer også gerne ud til dig og din mødregruppe, hvis I vil have kursus i efterfødselspilates, babymassage eller ammevejledning.

Pilates

Mette Nortvig Christensen er uddannet pilatesinstruktør i 2011. Hun underviser på en række af vores pilateshold samt på vores Rectus Diastase genoptræningshold.

Baggrund

Mette Nortvig Christensen blev uddannet fysioterapeut i foråret 2012. Under sine studier, og efter endt uddannelse, var hun tilknyttet pigefodboldklubben Fortuna Hjørring som fysioterapeut.

Senest har hun arbejdet på Randers Sundhedscenter, hvor hun primært har haft med ryggenoptræning af opererede og ikke-opererede at gøre (individuel træning og rygskoleforløb).

Derudover stod hun for klinikkens diabetesrehabilitering.

Bonusinfo

Mette Nortvig Christensen har været værnepligtig, og videreuddannede sig i den forbindelse til sygepasser. I forbindelse med sin uddannelse til sygepasser, var Mette 6 måneder i Kosovo, og det var den udsendelse, der inspirerede hende til at begynde at læse til fysioterapeut.

Mette er gift og har tre børn.

2019-06-13T15:50:04+02:00
Go Down