Mette Nortvig Christensen

Billede af Mette Nortvig Christensen

Mette Nortvig Christensen er fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Fokusområder

Mette er uddannet pilatesinstruktør i 2011, og hun underviser på en række af BjørengKliniks pilateshold, ligesom hun underviser i Rectus Diastase og giver rebozo-massage. Mette kommer også til at undervise på vores hold i babymassage.

Pilates har jeg brugt igennem alle mine graviditeter, og jeg føler virkelig, at det har gjort min krop klar til tre fødsler og givet fornyet styrke efter fødslerne.

Mette behandler børn, voksne, gravide og barslende her i klinikken, ligesom hun underviser i pilates, babymassage og Rectus Diastase.

Mette tilbyder

  • Fertilitetsfremmende massage
  • Manuel behandling
  • Behandling af kejsersnitsar
  • Øvelsesterapi
  • Laserbehandling

Du kan også booke Mette Nordvig Christensen til ammevejledning og rebozo-massage, som er en særlig massageform tilpasset den gravide krop.

Som mor til tre, har jeg stor personlig erfaring i forhold graviditet og efterfødselsforløb. Jeg har trænet pilates i alle tre graviditeter helt indtil fødslen og efterfølgende. Jeg har haft tre hurtige og “nemme” fødsler.

Baggrund

Uddannelsen som fysioterapeut afsluttede hun i foråret 2012. Under sine studier, og efter endt uddannelse, var hun tilknyttet pigefodboldklubben Fortuna Hjørring.

Senest har hun arbejdet på Randers Sundhedscenter, hvor hun primært har haft med ryggenoptræning (individuel træning og rygskoleforløb) af opererede og ikke-opererede at gøre. Derudover stod hun for klinikkens diabetesrehabilitering.

Bonusinfo

Mette har været værnepligtig, og videreuddannede sig i den forbindelse til sygepasser. Under denne uddannelse var hun udsendt seks måneder i Kosovo, og det var den udsendelse, der inspirerede hende til at begynde at læse fysioterapeut, da hun kom hjem.

 

Mette er gift og har tre børn.

Mette starter i klinikken 1. april 2018.