BabyRytmik og BabyTummel

Kom til BabyTummel eller BabyRytmik med din baby og styrk din babys motorik og få inspiration til, hvordan du bruger musik og sanglege aktivt sammen med din baby.

På vores BabyRytmik-hold vil vores musikkyndige sygeplejerske Bitten, der har en baggrund som musiker, introducere jer for en blanding af nye og velkendte sange, når I sammen skal hygge jer med forskellige musik- og rytmeoplevelser. Der er hold for babyer på 9 – 18 måneder samt BabyRytmik og BarselsPilates for babyer i alderen 3 – 9 måneder og deres mødre.

BabyTummel er sansemotorisk stimulering af babyer med en legende tilgang. Vi har hold for babyer i alderen 2 – 5 måneder og 5 – 10 måneder. Det er en sjov, hyggelig og lærerig måde for baby og forælder at være sammen på og med masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling via sine sanser.

Vi starter løbende nye hold op. Der er også mulighed for at få skræddersyet et BabyTummel- eller BabyRytmik-forløb for mødregrupper på minimum fire mødre. Kontakt klinikken på telefon 60 24 85 60 ved interesse. Du kan også sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.