Børnefysioterapi

Fysioterapi til børn med:

  • Sanseintegrationsforstyrrelse – barnet der har et sansesystem i ubalance som både kan påvirke barnet emotionelt og kropsligt
  • Usikker motorik – barnet der f.eks har svært ved at holde balancen, falder let, har svært ved at lære at cykle
  • Hovedpine og nakkespændinger
  • Tågang (spidsfodsgængere)
  • Dårlig holdning – nedsat tonus
  • Konstant uro i kroppen – forøget tonus
  • Forstoppelse

Den grundlæggende årsag kan være stivhed i rygsøjlen og/eller dårlig aktivering af den indre, dybe stabiliserende kernemuskulatur.

Ud over de fysiske gener reagerer børn forskelligt på ubalance i kroppen, nogle kan være introverte fordi nok energi går til at holde styr på kroppen og alle indkomne indtryk, andre kan virke hyperaktive og til tider aggressive i deres fremtoning. Der kan også være koncentrationsproblemer.

Rikke Lindgaard, børnefysioterapi, sanseintegrationsbehandling

Rikke Lindgaard tilbyder børnefysioterapi samt sanseintegrationsbehandling i BjørengKlinik.

Undersøgelsen vil tage udgangspunkt i barnets motorik og bevægelighed i ryg og nakke. Der vil blive spurgt ind til graviditet, fødsel og tiden efter – da det er en væsentlig brik i behandlingen – også selvom barnet er 10 år.

Behandlingen er oftest et samspil imellem manuel (hands on) behandling og et træningsoplæg i hjemmet. Et typisk træningsforløb i hjemmet er 20-40 minutter 3-5 gange om ugen. Dette følges op i klinikken. Forældrene er derfor vigtige medspillere i de fleste børns behandling.

Vi tilbyder også børnehold 

Book din tid hos Birgitte Bjøreng eller Rikke Lindgaard

Første behandling varer 1 time, herefter aftales varigheden af eventuelle opfølgende behandlinger.

Vigtigt: For at kunne give den bedste behandling til dit barn med fokus og ro kan søskende ikke komme med.

Book online: “Baby/børnefysioterapi, lang behandling, 60 min” (danmark yder tilskud) hos Birgitte og “Børnefysioterapi 1. konsultation” eller “Ungefysioterapi 1. konsultation” hos Rikke.