BabyTummel – 5 – 10 mdr.

BabyTummel – hver fredag fra d. 24. marts til d. 19. maj kl. 9:45 – 10:45 ved babyfysioterapeut og pilatesinstruktør Mette Schultz.

Holdet er for babyer i alderen 5 – 10 måneder.

Vær opmærksom på, at vi ikke træner i uge 13, uge 14 og uge 18 på grund af Påske og Store Bededag.

Holdet BabyTummel og Musik tager udgangspunkt i det velkendte Babytummel. I bliver også præsenteret for musiknumre, I kan bruge som bevægelsesmusik, musik der understøtter berøring til at regulere nervesystemet ned og velkendte børnesange. På holdet får du inspiration til aktiviteter I kan bruge, når I skal tumle og hygge jer med musik og rytmeoplevelser, der understøtter dit barns udvikling.

BabyTummel er sansemotorisk stimulering af babyer med en legende tilgang og med masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling via sanserne.

Der vil være fokus på, at baby lærer at bruge sin krop på det udviklingsstadie, som han/hun befinder sig på, og at baby gør sig gode erfaringer, som kan bruges i den videre sansemotoriske udvikling.

Det skal du vide
Hvornår
6 fredage
Tidsrum
9:45 - 10:45
Underviser
Mette Schultz
Start
24/03/2023

960,00 kr.

2 ledige pladser

2 på lager

Din Underviser: Mette Schultz

Mette er baby- og børnefysioterapeut. Hun tilbyder fysioterapeutisk behandling til babyer og børn i alderen 0 - 18 år. Desuden underviser hun i BabyTummel og pilates.

Flere ledige hold

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.