BabyTummel 5 – 10 mdr.

BabyTummel – hver onsdag fra d. 4. oktober til d. 15. november kl. 11:30 – 12:30 ved babyfysioterapeut og pilatesinstruktør Mette Schultz. OBS! Vi holder pause i uge 42.

Holdet er for babyer i alderen 5 – 10 måneder.

Holdet tager udgangspunkt i det velkendte BabyTummel. I bliver også præsenteret for musiknumre, I kan bruge som bevægelsesmusik, musik der understøtter berøring til at regulere nervesystemet ned og velkendte børnesange. På holdet får du inspiration til aktiviteter I kan bruge, når I skal tumle og hygge jer med musik og rytmeoplevelser, der understøtter dit barns udvikling.

BabyTummel er sansemotorisk stimulering af babyer med en legende tilgang og med masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling via sanserne.

Der vil være fokus på, at baby lærer at bruge sin krop på det udviklingsstadie, som han/hun befinder sig på, og at baby gør sig gode erfaringer, som kan bruges i den videre sansemotoriske udvikling.

Mød din underviser

Alle vores undervisere er uddannede og professionelle sundhedspersoner. Du kan læse mere om underviseren herunder

Din Underviser: Mette Schultz

Læs mere om behandleren på linket herunder

Det skal du vide
Hvornår
6 onsdage
Tidspunkt
11:30 - 12:30
Underviser
Mette Schultz
Start
04/10/2023

960,00 kr.

4 ledige pladser

4 på lager

Personale, Bjøreng Klinik

Har du brug for behandling?

Har du brug for behandling af specifikke smerter, sygdom eller udfordringer med fysikken, kan du også booke en tid til individuel behandling. Klik på knappen herunder. Denne fører dig over i et sikkert bookingsystem

Flere ledige hold

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.