Babytummel – 5 – 10 mdr.

Babytummel og Musik 6 x mandag kl. 11:30 – 12:30 fra d. 14. august til d. 18. september ved baby- og børnefysioterapeut Mette Schultz

Holdet er for babyer i alderen 5 – 10 måneder.

Holdet BabyTummel og Musik tager udgangspunkt i det velkendte Babytummel. I bliver også præsenteret for musiknumre, I kan bruge som bevægelsesmusik, musik der understøtter berøring til at regulere nervesystemet ned og velkendte børnesange. På holdet får du inspiration til aktiviteter I kan bruge, når I skal tumle og hygge jer med musik og rytmeoplevelser, der understøtter dit barns udvikling.

BabyTummel er sansemotorisk stimulering af babyer med en legende tilgang og med masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling via sanserne.

Der vil være fokus på, at baby lærer at bruge sin krop på det udviklingsstadie, som han/hun befinder sig på, og at baby gør sig gode erfaringer, som kan bruges i den videre sansemotoriske udvikling.

Det skal du vide
Hvornår
6 mandage
Tidsrum
11:30 - 12:30
Underviser
Mette Schultz
Start
14/08/2023

960,00 kr.

5 ledige pladser

5 på lager

Din Underviser: Mette Schultz

Mette er baby- og børnefysioterapeut. Hun tilbyder fysioterapeutisk behandling til babyer og børn i alderen 0 - 18 år. Desuden underviser hun i BabyTummel og pilates.

Flere ledige hold

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.