Den mandlige fertilitet - heldagskursus for mænd

På vores workshop for mænd får du redskaber til at tage din fertilitetsudfordring i egne hænder, og du får viden om, hvad du selv kan gøre for at fremme din fertilitet.

Du får:

  • Et målrettet hjemmetræningsprogram, der understøtter blodgennemstrømningen til musklerne i hofte, lænd og bækken samt omkring de reproduktive organer
  • Viden om kostvaner og motion, der understøtter en stærk fertilitet
  • Gode råd til, hvordan du indretter dig i din hverdag, så din sædkvalitet får de bedste forhold til at forbedres
  • Viden om, hvilke fysiologiske og biomekaniske parametre, der spiller ind ved fertilitetsudfordringer hos mænd

Vi sorterer skidt fra kanel og fokuserer på de videnskabelige undersøgelser, der underbygger en sund fertilitet. Når du går herfra, er du blevet klogere på, hvad du aktivt kan gøre for at forbedre din fertilitet og fremme projekt baby.

Workshoppen varetages af Sygeplejerske Bitten Sehested, som arbejder med reproduktiv sundhed. Uanset om du og din partner prøver at opnå graviditet naturligt, eller I er i medicinsk fertilitetsbehandling, er det altid relevant at behandle de kropslige og mentale faktorer, som kan indvirke negativt på fertilitet og graviditet.

Bitten arbejder blandt andet med laserbehandling (LLLT) til forbedring af sædkvaliteten, arvævsbehandling samt ergonomivejledning og holdningskorrektion.

Lørdag kl. 10:00 – 18:00 ved sygeplejerske og pilatesinstruktør Bitten Sehested.

Det skal du vide:
Hvornår:
Lørdag
Tidsrum:
10:00 - 18:00
Underviser:
Bitten Sehested
Første gang:
20/02/2021

1.395,00 DKK

6 ledige pladser

6 på lager

Din Underviser: Bitten Sehested

Bitten er sygeplejerske og pilatesintruktur. Hun tilbyder blandt andet fertilitetsunderstøttende behandling, arvævsbehandling og massage.

Flere ledige hold:

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.