Giv et gavekort til en du holder af

Gavekort

3,00 kr.2.000,00 kr.

Gavekort til massage:

Vi tager kærligt hånd om vores klienter og giver professionel massage, udført af fysioterapeut. Massagen tilpasses den enkeltes behov.

Gavekortet købes her, modtageren af gaven skal efterfølgende selv booke tid til massagen i vores bookingsystem. Når du køber gavekortet kan du downloade det, lige til at printe ud. Det er lavet således at du printer i A4 i stående format, og kan bøje det på midten (til str. A5), så det får både en forside og en bagside i print. Modtageren booker selv tid til massagen og skal blot medbringe ordrenummer og gavekort (fysisk eller pr. tlf).

Har du problemer med download, print eller andet, kan det også fremsendes som mail. Ønsker du et håndskrevet gavekort, kan dette fås ved henvendelse i klinikken eller pr. tlf og mail: Telefon: 60 24 85 60, Mail: kontakt@bjorengklinik.dk

 

Gavekort til valgfri behandling:

Forkæl en du holder af med et gavekort til BjørengKlinik. Gavekortet kan bruges til alle behandlinger i klinikken.

Når du har købt gavekortet, vil du modtage gavekortet på mail, så du selv kan printe det ud, eller sende det til modtageren. På kortet står en gavekort kode som modtageren indtaster i indkøbskurven, eller fortæller os når han/hun ringer eller skriver til os for at booke tid.

OBS! Der kan lidt tid før gavekortet modtages i mailindbakken. Husk også at tjekke mapperne “uønsket post”, “spam” og “alle mails”. Modtager du det ikke, så kontakt os på kontakt@bjorengklinik.dk

Du er også velkommen til at besøge os i klinikken, hvis du ønsker et håndskrevet gavekort. Du kan betale kontant eller via MobilePay.

Giv et gavekort til massage, behandling eller træning

Massage

Oxytocinmassage

Gravidmassage

Rebozomassage

Fysioterapi

Akupunktur

Laserterapi

Personlig træning

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon