Akupunktur – efterfødsel

Akupunktur er en naturlig aktivering af din krops selvhelende egenskaber.
Akupunktur kan blandt andet bruges i behandling af:

  • Efterfødselsrelaterede lidelser som energiforladthed (hvis fødslen har været lang, eller du har mistet meget blod).
  • Til at understøtte mælkeproduktion
  • Ryg og nakke
  • Migræne og hovedpine
  • Fordøjelsesproblemer
  • Søvnproblemer og uro
  • Inkontinens
  • Menstruationsproblemer

 

Akupunkturen udføres af fysioterapeut Birgitte Bjøreng, som er uddannet Klassisk Akupunktør hos cand. med. Eckhard Bick.

Hvordan virker akupunkturen?

Fysiologisk påvirker akupunktur immunsystemet, frigiver smertelindrende stoffer lokalt – hvor nålen sidder – og centralt i hjernen. Akupunktur øger blodcirkulationen og afspænder muskulaturen. I en behandling vælges akupunkturpunkterne ud fra hvilken personspecifik ubalance, der skal behandles. Nålene aktiverer og afbalancerer kroppens energier.

Akupunktur er en medicinsk tradition med rødder 5.000 år tilbage i det gamle Kina. Akupunktur fokuserer på årsagen til sygdom og smerter – ikke kun symptomerne. En akupunkturbehandling kan også indeholde vejledning i forhold til kost, motion, og stressforebyggelse, samt hvordan følelser kan påvirke fysiske symptomer

Det er centralt at aktivere kroppens egne energier og reserver til at genoprette balance. Det unikke ved akupunktur er, at sygdom og sundhed ikke isoleres til et bestemt kropsområde eller et bestemt organ. Hele organismen – krop og sind – behandles og styrkes.

Således kan sammenhængen imellem for eksempel smerter på ydersiden af knæet og dårlig fordøjelse, eller sammenhængen mellem inkontinens og tyngdefornemmelse i hovedet, forklares og behandles integreret.

Du er velkommen til at ringe til klinikken på telefon 60 24 85 60, hvis du har spørgsmål til behandlingen. Du kan også skrive til os på kontakt@bjorengklinik.dk

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon