BabyTummel

Sansemotorisk stimulering af babyer

BabyTummel er sansemotorisk stimulering af babyer med en legende tilgang. Vi har hold for babyer i alderen 2 – 5 måneder og 5 – 10 måneder. Det er en sjov, hyggelig og lærerig måde for baby og forælder at være sammen på og med masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling via sine sanser.

Der vil være fokus på, at baby lærer at bruge sin krop på det udviklingsstadie, som han/hun befinder sig på og gøre sig gode erfaringer, som kan bruges i den videre sansemotoriske udvikling. Der vil løbende blive taget temaer op som eksempelvis den gode bærestilling og babys motoriske udvikling gennem hele første leveår.

Hvert forløb består af seks undervisningsgange. Det er et lille hold med plads til fem mødre og deres babyer i hyggelige lokaler i hjertet af Aarhus C.

Instruktør på holdet er baby- og børnefysioterapeut Mette Schultz.

Forløb for mødre- og fædregrupper

Vi har mulighed for at tilbyde mødre- og fædregrupper et lukket forløb inden for følgende områder:

  • Inspiration til tumlelege og øvelser der stimulerer din babys sanser og motorik
  • Læring om babys sansemotoriske udvikling fra fødsel til 12 måneder
  • Specifik vejledning om og træning til jeres babyers motoriske alder
  • Introduktion til babymassage
  • Inspiration til efterfødselstræning

Programmet kan tilrettelægges, så det passer lige præcis til jeres mødre- og fædregruppe, og kan foregå her på klinikken eller i eget hjem efter aftale. Ønsker I et forløb i eget hjem, skal I påregne en merpris, der dækker transporten fra klinikken til egen husstand.

Kontakt fysioterapeut og BabyTummel-instruktør Mette på telefon 60 24 85 60 eller send en mail til mette@bjorengklinik.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

Anette, tidligere deltager på BabyTummel med sin datter Erika:

“Jeg har gået til BabyTummel hos Mette ad flere omgange med min datter. Det har været en rigtig hyggelig og sjov aktivitet at gå til, som har givet os en masse inspiration til måder at tumle med vores datter på og til at udfordre hende motorisk.

Vores datter blev født med hoftedysplasi, og derfor har det være så godt at gå til BabyTummel netop hos Mette, som er så fagligt stærk og opmærksom på ens barn. Da det er små hold, er der nemlig både tid og plads til, at Mette tjekker ind ved hvert barn, og hun svarer altid beredvillig på alle spørgsmål, som man som forældre kan have til ens barns motoriske udvikling.

Et andet plus ved de små hold er, hvor tæt man bliver på de andre babyer og forældre, og jeg har personligt følt, at det var som at have en lille ekstra mødregruppe.

Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Mettes BabyTummel. Dit barn og du selv vil elske det!”

Alle ledige hold

Babytummel

BabyTummel 5 – 10 mdr.

6 onsdage
Tidsrum: 11:30 - 12:30
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 04/10/2023
960,00 kr.
4 ledige pladser
Babytummel

BabyTummel 2 – 5 mdr.

6 onsdage
Tidsrum: 10:15 - 11:15
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 27/09/2023
960,00 kr.
2 ledige pladser
Babytummel

FarTummel 7-12 mdr. sep/okt

4 mandage
Tidsrum: 10:20 - 11:20
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 18/09/2023
640,00 kr.
1 ledige pladser
Babytummel

BabyTummel 5 – 10 mdr. sep/okt

6 onsdage
Tidsrum: 9:10 - 10:10
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 06/09/2023
960,00 kr.
3 ledige pladser

BabySjov - tummel og rytmik med din baby

Vil du gerne kombinere BabyTummel med BabyRytmik, kan du og din baby melde jer til vores kombinerede holdforløb BabySjov. 

På BabySjov vil sygeplejerske og tidligere musiker Bitten Sehested og baby- og børnefysioterapeut Mette Schultz skiftes til at tage teten på holdet, således at der hver uge skiftes mellem BabyRytmik og BabyTummel.

Til BabyRytmik skal I hygge jer med musik og rytmeoplevelser, der understøtter dit barns udvikling. Bitten vil spille på forskellige instrumenter, og I skal synge en masse gode sange sammen.

Når der er BabyTummel på programmet, vil I få masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling.

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.