BabyTummel

Velkommen til BabyMotorik – også kaldet Babytummel, hos BjørengKlinik. Her på siden kan du se alle vores aktuelle hold samt læse om booking af lukkede forløb for mødre og fædregrupper.

Alle ledige hold

Baby, Babytummel i Århus, FarMotorik - Babytummel mellem 7-12 mdr.

BabyMotorik 3-6 mdr maj-juni 1

6 torsdage
Tidsrum: 9.45-10.45
Underviser: Birgitte Bjøreng
Første gang: 16/05/2024
960,00 kr.
0 ledige pladser

Sansemotorisk stimulering af babyer

BabyTummel er sansemotorisk stimulering af babyer med en legende tilgang. Vi har hold for babyer i alderen 2 – 5 måneder og 5 – 10 måneder. Det er en sjov, hyggelig og lærerig måde for baby og forælder at være sammen på og med masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling via sine sanser.

Der vil være fokus på, at baby lærer at bruge sin krop på det udviklingsstadie, som han/hun befinder sig på og gøre sig gode erfaringer, som kan bruges i den videre sansemotoriske udvikling. Der vil løbende blive taget temaer op som eksempelvis den gode bærestilling og babys motoriske udvikling gennem hele første leveår.

Hvert forløb består af seks undervisningsgange. Det er et lille hold med plads til fem mødre og deres babyer i hyggelige lokaler i hjertet af Aarhus C.

Instruktør på holdet er baby- og børnefysioterapeut Cecilie Schlaikjer.

Barselspilates

Forløb for mødre- og fædregrupper

Vi har mulighed for at tilbyde mødre- og fædregrupper et lukket forløb inden for følgende områder:

  • Inspiration til tumlelege og øvelser der stimulerer din babys sanser og motorik
  • Læring om babys sansemotoriske udvikling fra fødsel til 12 måneder
  • Specifik vejledning om og træning til jeres babyers motoriske alder
  • Introduktion til babymassage
  • Inspiration til efterfødselstræning

Programmet kan tilrettelægges, så det passer lige præcis til jeres mødre- og fædregruppe, og kan foregå her på klinikken eller i eget hjem efter aftale. Ønsker I et forløb i eget hjem, skal I påregne en merpris, der dækker transporten fra klinikken til egen husstand.

Kontakt os på telefon 60 24 85 60 eller send en mail til kontakt@bjorengklinik.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

Anette, tidligere deltager på BabyTummel med sin datter Erika

“Jeg har gået til BabyTummel ad flere omgange med min datter. Det har været en rigtig hyggelig og sjov aktivitet at gå til, som har givet os en masse inspiration til måder at tumle med vores datter på og til at udfordre hende motorisk.

Vores datter blev født med hoftedysplasi, og derfor har det være så godt at gå til BabyTummel. Da det er små hold, er der nemlig både tid og plads til, at fysioterapeuten tjekker ind ved hvert barn, og hun svarer altid beredvillig på alle spørgsmål, som man som forældre kan have til ens barns motoriske udvikling.

Et andet plus ved de små hold er, hvor tæt man bliver på de andre babyer og forældre, og jeg har personligt følt, at det var som at have en lille ekstra mødregruppe.

Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale BabyTummel. Dit barn og du selv vil elske det!”

Baby

BabySjov - tummel og rytmik med din baby

Bjøreng Klinik tilbyder en unik oplevelse af babytummel, hvor forældre kan nyde kvalitetstid med deres spædbørn i trygge og stimulerende omgivelser. Med fokus på børns trivsel og udvikling er vi dedikeret til at skabe et indbydende miljø, hvor I som forældre kan styrke båndet med jeres små.

Babytummel involverer en række berigende aktiviteter, der støtter babyens motoriske færdigheder, sansning og sociale interaktion. Professionelle fysioterapeuter guider jer gennem legende øvelser, der fremmer sund udvikling og skaber glæde for både forældre og baby.

Når der er BabyTummel på programmet, vil I få masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon