Efterfødselssamtale

En fødsel kan være en fantastisk oplevelse, men den kan i nogle tilfælde også være overvældende eller direkte traumatisk. Måske sidder du tilbage med dårlige følelser, når du tænker tilbage på din fødsel? Måske føler du dig ked af det eller tænker tilbage på din fødsel med angst?

Har I brug for at få gennemgået fødselsforløbet, tilbyder jeg en efterfødselssamtale, hvor vi gennemgår jeres fødselsforløb, og hvor I får mulighed for at sætte ord på jeres oplevelse og jeres følelser i forbindelse med fødslen. Måske I undrer jer over, hvorfor det gik som det gjorde eller har spørgsmål til de beslutninger, der blev truffet undervejs? Med udgangspunkt i din journal taler vi din fødsel igennem, og jeg vil ud fra min faglige viden forsøge at besvare de spørgsmål, I måtte have.

En efterfødselssamtale kan hjælpe jer til at få placeret oplevelsen og følelserne og opnå en bedre forståelse af forløbet. Ofte afsluttes samtalen med en dialog omkring, hvordan I kan skabe de bedste forudsætninger for en god fødselsoplevelse ved en eventuel næste fødsel.

Det er en fordel, at I snakker forløbet sammen inden, vi mødes. At I sætter ord på over for hinanden omkring de følelser, I sidder med, når I tænker tilbage på fødslen.

Varighed: 90 min.

Tilskud fra “danmark” 

Medlemmer af Sygeforsikring “danmark” får tilskud til jordemoderydelser hos BjørengKlinik.  

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon