Kejsersnitbehandling

Kejsersnitbehandling – undersøgelse og samtale er et tilbud til dig, der har født ved kejsersnit – både planlagt og akut. Det er en konsultation på 60 minutter, hvor du får viden om, hvad dit kejsersnit kan betyde for dig og din krop.

Vi taler om, hvordan du har oplevet fødslen, og hvordan du kan give dit kejsersnit opmærksomhed. Du får en vurdering af dit arvæv ud fra en undersøgelse og samtale om, hvad du oplever af mulige gener. Hertil får du råd og information om, hvordan du kan arbejde med at smidiggøre dit arvæv, og hvilke komplikationer, gener og smerter som kan opstå med tiden, men have centrum i dit ar. Den viden kan være vigtig for dig at have med, og vi mener, at alle kejsersnit kræver opmærksomhed.

Det er altid en god idé at få undersøgt sit kejsersnit, også selvom du ikke oplever gener. Det kan du nemlig komme til med tiden, og måske endda gener, som du ikke tænker har relation til dit kejsersnit.

En forebyggende indsats vil altid være at foretrække. På den måde hjælper du din krop til at kompensere bedst muligt for arvævet. Det er vigtigt at understrege, at et ar aldrig bliver for gammelt til at blive behandlet.

Du kan bestille tid til Kejsersnitbehandling allerede kort tid efter fødslen, hvis du ønsker vejledning i, hvordan du passer på dig selv og sikrer bedst mulig heling fra start.

Ring til klinikken på telefon 60 24 85 60 eller skriv til kontakt@bjorengklinik.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Er du bosiddende på Sjælland, henviser vi til Heidi Holm for kejsersnitbehandling: www.mitkejsersnit.dk

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.