Oxytocinmassage

Oxytocinmassage er en særlig massageform, der via blide, rolige bevægelser, afspænder kroppen samt øger kredsløbet og produktionen af kærlighedshormonet oxytocin. Dette hormon gør dig mere rolig, sænker dit blodtryk, og giver en større følelse af velvære og overskud.

Oxytocinmassage kan desuden virke stressregulerende, da oxytocin får blodtrykket til at falde, reducerer blodets indhold af stresshormoner, forbedrer fordøjelsen og styrker immunforsvaret. Føler du dig træt og udmattet efter din fødsel, kan ozytocinmassage hjælpe dig til at slappe af og give dig en større følelse af overskud. Oxytocin understøtter desuden kroppens egen helingsmekanisme, hvilket er gavnligt, hvis du har født ved kejsersnit eller haft bristninger.

Du kan læse mere om oxytocin og dets gode egenskaber i bogen The Oxytocin Factor af Kerstin Uvnäs Moberg.

Ønsker du at gøre mere for at styrke og stabilisere din krop efter din graviditet, kan du med fordel deltage på vores specialiserede pilateshold for (nybagte) mødre – BarselsPilates, MammaPilates og KejsersnitProgrammet. På holdene tages der hensyn til, at du har født, og der vil blandt andet være fokus på bækkenbundstræning og en svag midtlinje (adskilte mavemuskler).

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.