Specialiseret genoptræning på hold

KejsersnitProgrammet er specialiseret efterfødselstræning til dig, som har født ved planlagt eller akut kejsersnit. Måske har du planlagt dit kejsersnit? Eller måske sidder du med følelsen af at være blevet snydt for en naturlig fødsel? Uanset hvad baggrunden for dit kejsersnit er, er dette hold relevant for dig, hvis du ønsker:

  • En stabil og velfungerende krop
  • At genoptræne på et specialiseret pilateshold med maksimum fem elever
  • At forstå, hvorfor din baby kan være påvirket af kejsersnittet og få redskaber til at støtte din baby
  • At optimere forholdene for din bækkenbund
  • Et blødere arvæv og en jævn mavekurve fra navlen og ned
  • At forebygge smerter i skulder, lænd og bækken
  • At forbedre mulighederne for en ny graviditet

 

Nærende træning og hverdag

Vi arbejder intensivt med specialiseret pilatestræning, som er tilpasset efterfødselskroppen og kejsersnitindgrebet, og bringer dine hverdagssituationer i spil. Du bliver god til at bære og bruge din krop sundt i din dagligdag, så hverdagen gør dig stærk i stedet for at slide på dig. Desuden får du viden om:

Tilknytning: Kejsersnittet har en væsentlig betydning for din og din babys tilknytning, for din babys nakke og ryg samt motoriske udvikling. Du bliver undervist i, hvordan du forstår og støtter tilknytningen mellem dig og din baby, og hvordan du understøtter den motoriske udvikling.

Ergonomi: Hvordan bruger du dig selv i hverdagen, og hvordan støtter du gennem alle de aktiviteter, din hverdag er fyldt ud med, din vej til en stærk og velfungerende, smertefri krop?

Arvæv: Dit ar følger dig resten af livet, så det er vigtigt at få gjort det til en integreret del af din krop. På KejsersnitProgrammet kommer du til at lære dit arvæv at kende. Du lærer, hvordan du selv kan mærke og behandle dit ar med dine egne hænder.

Bækkenbund: Din bækkenbund er blevet udfordret under graviditeten, og du får øvelser til at komme i kontakt med den igen.

Du kan deltage på KejsersnitProgrammet fra tre uger efter dit indgreb – vi har ingen øvre grænse. Baby må meget gerne komme med – vi har slyngevugger i studiet. Uden for klinikken er der bøjler i muren, så barnevognene kan låses fast.

”danmark” yder tilskud, hvis du har henvisning til holdtræning fra egen læge ved holdet som undervises af fysioterapeit Birgitte Bjøreng.

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.