RD-genoptræning på hold

Vores RD-hold er for dig, der stadig ser gravid ud efter din fødsel, og for dig, der har trænet maven uden effekt.

På vores RD-hold arbejder vi med specifikke øvelser for maven, så den gradvist trækker sig ind. Der er fokus på måden, du bruger dig selv på, så du lærer at bruge din krop optimalt og understøttende i hverdagen.

Du kan også træne individuelt hos vores fysioterapeuter Mette Schultz og Birgitte Bjøreng.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til klinikken på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Vil du vide mere om rectus diastase/adskilte mavemuskler?

Hvis du er interesseret i at vide mere om rectus diastase, kan du læse mere i dette blogindlæg af fysioterapeut Birgitte Bjøreng.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på Rectus Diastase:

Rectus Diastase-holdet er noget af det bedste, jeg har gjort for min krop i lang tid, og jeg ville ønske, at jeg havde gjort det noget før.

Jeg synes, det har gjort en stor forskel at være med på et hold, (selvom jeg ikke har været så god til at lave øvelserne hjemme). Det giver god motivation.

Birgitte har været meget kompetent som underviser, og været god til at formidle, hvad det er, der sker i kroppen efter en graviditet – og ikke mindst, hvad der skal til for at gøre kroppen stærkere.

Og så har der altid været en rigtig god stemning på holdet. Så jeg synes, det har været et meget positivt forløb at følge din undervisning, og så kan jeg mærke på min egen krop, at jeg gør noget godt for den. Derfor har jeg også valgt at fortsætte til MammaPilates.

– Johanne, deltager på Rectus Diastase

Alle ledige hold

RD-Programmet

10 torsdage
Tidsrum: 9:45 - 11:15
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 11/08/2022
2.495,00 DKK
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.