Sommer Pop Up – BabyRytmik

Vi tilbyder underholdning for både dig og din baby, når vi har Sommer Pop Up BabyRytmik på programmet i sommerferien.

Her vil vores musikkyndige sygeplejerske og pilatesinstruktør Bitten introducere jer for en blanding af nye og velkendte sange, når I sammen skal hygge jer med musik og rytmeoplevelser, der understøtter dit barns udvikling.

Som mor vil du få redskaber til, hvordan du kan bruge musik og sanglege bevidst sammen med dit barn for at understøtte barnets udvikling og behov. Og dit barn får mulighed for at blive styrket musikalsk, sprogligt, motorisk og socialt.

Bitten spiller på forskellige instrumenter, og vi skal synge en masse gode sange sammen.

BabyRytmik og BarselsPilates

Vi tilbyder Sommer Pop Up BabyRytmik og BarselsPilates mandag d. 21. juli og mandag d.  28. juli fra kl.  10:35 – 12:30.

Vi lægger ud med 45 minutters BabyRytmik efterfulgt af en times BarselsPilates. Der vil være tid forinden til at pusle og eventuelt putte baby, så du kan koncentrere sig om dine øvelser på måtten. Baby er også meget velkommen under træningen – vi har to slyngevugger, der kan hænges op i studiet. Vi har desuden puslefaciliteter.

Anbefalet alder for baby: 3 – 9 måneder.

BabyRytmik

Vi tilbyder også Sommer Pop Up BabyRytmik for babyer i alderen 9 – 18 måneder. Det er torsdag d. 1. juli fra kl. 10 – 11.

Ledige hold

Se alle ledige hold her

Det siger vores tidligere deltagere på Sommer Pop Up BabyRytmik

Der er endnu ingen udtalelser.

Alle ledige hold

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.