FertilitetsFlow

På FertilitetsFlow får du viden og teknikker til at tage din fertilitetsudfordring i egne hænder.

FertilitetsFlow er en kombination af teoretisk undervisning i reproduktiv sundhed og praktisk fertilitetsfremmende træning efter Mojzisova-metoden.

Mojzisova-metoden er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut og forsker Ludmila Mojzisova og er en metode til at understøtte og fremme fertiliteten.

Den fertilitetsfremmende træning har til formål at:

 • Øge blodcirkulation og iltning i bækkenet og omkring de reproduktive organer
 • Afhjælpe muskelspændinger i underlivet
 • Fremme livmoderens naturlige bevægelsescyklus
 • Øge mobiliteten og smidigheden af rygsøjlen og dermed forbedre nervesignalerne til bækkenet og de reproduktive organer
 • Afhjælpe spændinger og smerter i underliv, bækken, ryg og lænd
 • Afhjælpe eller lindre menstruationssmerter 
Vi arbejder med at optimere forholdene for de reproduktive organer, så de får de bedste muligheder for tilførsel af nervesignal, ilt, næring, hormoner og mulighed for fri bevægelse.
 
På FertilitetsFlow vil du få redskaber til, hvordan du aktivt kan fremme din fertilitet sundt og naturligt. I tillæg til den fysiske træning vil du få råd og vejledning i, hvad du selv kan gøre for at forøge dine chancer for at blive gravid. Vi vil blandt andet komme omkring emner som:
 
 • Stress
 • Livmoderens position og bevægelser
 • Cyklus
 • Det vaginale bakteriemiljø
 • Kost og kosttilskud
 • Motion
 • Mandens muligheder for fertilitetsfremmende tiltag

Kurset er både for dig, der prøver at opnå graviditet naturligt, og for dig, der forbereder dig til – eller allerede er i – medicinsk fertilitetsbehandling. Du kan også med fordel deltage på holdet, hvis du har endometriose, menstruationssmerter, smerter i underlivet eller blot ønsker at forberede din fertilitet til fremtiden.

Du kan allerede nu se frem til et spændende forløb. Ikke mindst fordi det både er interessant og vedkommende at fordybe sig i reproduktiv sundhed, men særligt fordi samværet med andre kvinder, der befinder sig i samme situation som dig, kan være en lindring mod fertilitetsstress.

Der er plads til 5 deltagere på holdet.

Vi træner 6 x 90 minutter.

Vi anbefaler, at du i forbindelse med din deltagelse på FertilitetsFlow kommer til en fertilitetskonsultation, hvor det afdækkes, hvilke blokeringer og andre udfordringer, der kan ligge til grund for din fertilitetsudfordring.

Ledige hold

Se alle ledige hold her

Det siger vores tidligere deltagere på FertilitetsProgrammet

“Deltagelse på FertilitetsProgrammet har givet mig en bredere forståelse for og en større indsigt i min egen krop og i kvindens fertilitet.
 
Bitten har været fremragende til at forholde sig til den enkelte deltager på holdet, så alle føler sig mødt og hørt der, hvor de er i deres fertilitetsforløb. Samtidig har det været lærerigt at deltage på holdet med andre kvinder i samme situation som en selv, da oplevelsen af et sådan forløb kan føles ensomt.
 
Bitten har taget hånd om os både med et fysisk, men også med et psykisk øjemed og forenet disse forhold i fertilitetsforløbet.
 
Gennem Mojzisova-øvelser, som bliver præsenteret på holdet, blev jeg meget opmærksom på mit bækken, mine hofter og min lænd. Hjemmeøvelserne har været gavnlige i forhold til min cyklus og min ømme nedre ryg, som får et godt stræk fra morgenen af. 
 
Jeg har kun roser til dette forløb og kan anbefale det til alle kvinder, som kæmper ufrivillig barnløshed.” 
 
– Line, deltager på FertilitetsProgrammet 

Alle ledige hold

FertilitetsFlow

6 tirsdage
Tidsrum: 17:05 - 18:35
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 30/08/2022
1.495,00 kr.
5 ledige pladser

FertilitetsFlow

6 tirsdage
Tidsrum: 17:05 - 18:35
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 25/10/2022
1.495,00 kr.
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.