Fertilitetsteamet

Fysioterapeut og akupunktør Birgitte Bjøreng

Birgitte er fysioterapeut med snart 20 års erfaring. Hun har blandt andet videreuddannet sig inden for akupunktur, lymfødembehandling og fertilitetsfremmende behandling og træning:

“Min motivation for at arbejde med fertilietsunderstøttende behandling er den evige fascination af, hvordan kroppen kan så meget, når den får hjælp i den rigtige retning – at vi igennem bevægelse, afslapning og stimulering af kroppen kan støtte til at lykkes med graviditet. Jeg oplevede det selv, da jeg meget hurtigt og spontant blev gravid som 42-årig – virkelig bekræftende i forhold til det arbejde vi gør i klinikken.”

Sygeplejerske og akupunktur Christina Foldager

Christina er uddannet sygeplejerske og har siden 2007 arbejdet på Stroke Sengeafsnit på Aarhus Universitetshospital Skejby. Sideløbende med sit arbejde som sygeplejerske har hun uddannet sig som akupunktør på AkupunkturAkademiet og er nu RAB-godkendt akupunktør i BjørengKlinik.

“Jeg er fascineret af, hvordan akupunkturen på holistisk vis kan støtte kroppen i fertilitetsbehandlingen. Akupunktur kan styrke kroppen fysisk, men også være forløsende på et emotionelt plan. Det er meningsfuldt for mig.”

Sygeplejerske og sundhedsfagligt coach Bitten Sehested

Bitten er sygeplejerske. Hun har blandt andet videreuddannet sig inden for cyklus og fertilitetsvejledning, fertilitetscoaching samt fertilitetsfremmende behandling og træning:

“Jeg er optaget af at formidle den seksualundervisning, vi aldrig fik. De fleste af os er blevet undervist i, hvordan vi undgår graviditet og kønssygdomme. Men at blive gravid er ofte sværere, end vi forestiller os. At kunne give mennesker en øget viden om deres krop, cyklus og fertilitet, og derved give mulighed for at skabe gode betingelser for en graviditet – det er bare enormt meningsfuldt. 

Når jeg arbejder med fertilitet og sundhed, er den mentale sundhed lige så vigtig som den fysiske. Ofte er det at være ufrivillig barnløs en hårdere proces for sindet end for kroppen. Jeg holder utroligt meget af både at arbejde med fertilitetscoaching og forskellige former for kropsbehandling, hvor jeg kan hjælpe – ikke kun med at overleve, men faktisk også med at leve, nyde og glædes.”

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.