FødslesFlow

FødselsFlow er træning for dig, der ønsker en ukompliceret, hurtigere og nemmere fødsel.

Du bliver undervist i bevægelser, der styrker, strækker og afspænder din gravide krop, og som gør dig klar til din kommende fødsel.

Under fødslen skal barnet rotere ned gennem dit bækken, og du skal presse det ud til sidst. Til FødselsFlow giver vi din krop de bedste forudsætninger for denne proces, og træningen vil være opbygget omkring tre forskellige fokuspunkter:

Bækkenets bevægelighed og rummelighed: Med specifikke øvelser, der er funderet i pilates og viden om bækkenbunden og kroppens fasciesystem, forøger vi dit bækkens bevægelighed og øger pladsen i din fødekanal. Det gør vi ved at udstrække ledbånd og muskler i dit indre bækken, for at gøre det lettere for dit barn at komme gennem dit bækken. Det kan være med til at sikre en hurtigere og mindre smertefuld fødsel. 

Optimere musklerne til pressefasen: Der vil være fokus på øvelser, der træner de muskler, du skal bruge til at presse dit barn ud. De skal styrkes, og du skal også øve dig i at fornemme hvilke muskler, der skal bruges.

Afslappet krop trods vearbejde: Det, at være afslappet og afspændt i kroppen, er helt essentielt under fødslen. Derfor laver vi øvelser, der træner din evne til at slappe af i kroppen, samtidig med at din livmoder arbejder og laver veer.  

Du vil blive undervist af jordemoder og pilatesinstruktør Anne Gaia, som foruden træningen vil give dig en forståelse af barnets placering, dets rotation i selve fødslen samt hvilken aktiv rolle, du spiller under din fødsel.

Du vil derfor også lære, hvordan du kan hjælpe din baby til at bevæge sig optimalt ned gennem bækkenet, og hvordan du kan åbne dit bækken og give plads til din baby under fødslen.

Gravidtræning på hold med kun fem elever

FødselsFlow er et lille hold med kun fem elever, hvilket giver Anne Gaia mulighed for at tilpasse øvelserne til dig og tage hensyn til eventuelle graviditetsgener – som træningen også vil kunne formindske.

Vi træner 4 x 90 minutter, og holdet henvender sig særligt til dig, der er gået på barsel – men gravide i alle terminsuger er naturligvis velkomne.

Døjer du med graviditetsrelaterede gener?

Foruden at deltage på dette hold, kan du bestille tid til en gravidbehandling, hvis din graviditet giver dig smerter i bækken, ryg eller nakke. Har du blot behov for en afspændende massage, tilbyder vi gravidmassage på vores specialbriks til gravide: Hullerne i briksen gør det muligt for dig at ligge på maven. 

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på GravidFlow

Der er endnu ingen udtalelser.

Alle ledige hold

GravidFlow

4 onsdage
Tidsrum: 11:00 - 12:30
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 12/01/2022
960,00 DKK
3 ledige pladser

GravidFlow

4 onsdage
Tidsrum: 11:00 - 12:30
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 09/02/2022
960,00 DKK
3 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.