Fødselsmodning – konsultation, akupunktur og hindeløsning

Denne kombinationsbehandling består af: 

Til jordemoderkonsultationen vil vi snakke om de bekymringer, du eventuelt måtte have, og derved skabe ro og tryghed i kroppen. Formålet er at optimere kroppens mulighed for at udskille de gode fødselshormoner og dermed fremme den naturlige fødsel. Desuden vil du få konkrete redskaber og gode råd til, hvordan du selv kan fremme det gode fødselsforløb. 

Efter jordemoderkonsultationen gives fødselsmodnende akupunktur.

Til slut foretages hindeløsning. Dette gøres ved en indvendig undersøgelse, hvor jeg med fingrene mærker på livmoderhalsen og livmodermunden. Hvis livmodermunden er let åben, kan hindeløsning foretages. Dette gøres ved at føre en finger ind i livmoderhalskanalen og med cirkulære bevægelser løsne fosterhinderne fra livmoderens nederste muskulatur. Derved frigives hormonet prostaglandin, som er med til at starte en fødsel. Effekten af hindeløsning kan variere. Nogle får plukkeveer, der gør livmoderhalsen blødere og mere eftergivelig, mens andre får veer og går i fødsel. For nogle kvinder har hindeløsning ikke den store effekt. Tegnblødning er en normal og ufarlig bivirkning ved hindeløsning.   

Denne behandling tilbydes flergangsfødende fra uge 40+0 

(Jeg foretager ikke hindeløsning på førstegangsfødende, da forskning viser, at det ikke fører til fødsel, men blot giver førstegangsfødende plukkeveer). 

Der er afsat 90 minutter til denne kombinationsbehandling. 

Når du booker din tid, finder du den under “Jordemoderkonsultation.”

Tilskud fra “danmark”

Er du medlem af Sygeforsikring “danmark” kan du få tilskud til jordemoderydelser hos BjørengKlinik.  

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon