Gratis jordemodersamtale

Få en uforpligtende snak med klinikkens jordemoder

Klinikkens jordemoder Nanna tilbyder en 15 minutters gratis uforpligtende konsultation til dig, der er gravid eller barslende. Samtalen er for dig, der:

  • Er i tvivl om, hvorvidt et privat jordemodertilbud er noget for dig
  • Har spørgsmål til Nannas jordemoderydelser – eksempelvis fødselsmodning eller laserbehandling af sårede brystvorter
  • Ønsker at få afklaret, om et hjemmebesøg er det rigtige for dig
  • Vil vide mere om FødselsKlar, fødselsforberedelse eller ammeforberedelse og ammevejledning

Nanna vil besvare dine spørgsmål og skitsere, hvordan et eventuelt behandlingsforløb kunne se ud for dig. Samtalen kan foregå telefonisk eller i klinikken.

Ønsker du at bestille tid til en gratis afklarende samtale, kan du ringe til klinikken på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til nanna@bjorengklinik.dk.

Jordemoder Nanna

Nanna er klinikkens jordemoder. Hun har erfaring fra svangre-, fødsels-, og barselsafsnittet i Herning og Horsens.

Nanna tilbyder blandt andet:

FødselsKlar

FødselsKlar er et formiddagshold for gravide ved jordemoder Nanna. Du bliver undervist i bevægelser, der styrker, strækker og afspænder din gravide krop, og som gør dig klar til din kommende fødsel. Vi træner 4 x 90 minutter på et lille hold med kun fem elever.

Træningen har til formål at få dig og din krop til at give plads til baby, så han/hun ligger mest optimalt til fødslen. Det er en blid træningsform, der styrker kroppen, øger chancen for en naturlig fødsel og mindsker risikoen for indgreb under fødslen.

Vi kan ikke forudse, hvordan din fødsel kommer til at foregå, men du kan selv vælge, hvilke tanker du går ind til fødslen med. Derfor vil du med åndedræts- og afspændingsøvelser blive bedre rustet til mestre vearbejdet.

Få tilskud til jordemoderydelser fra "danmark"

Er du medlem af “danmark”, kan du få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser i BjørengKlinik. Det gælder blandt andet jordemoderkonsultationer, efterfødselssamtaler, fødselsforberedelse, FødselsKlar, ammeforberedelse og ammevejledning. Vi sender automatisk din faktura ind til “danmark”. 

Fødselsmodning og akupunktur

Nanna tilbyder også fødselsmodning i form af modningsakupunktur og hindeløsning.

Modningsakupunktur modner kroppen til fødslen. Din livmoderhals afkortes og og livmodermunden blødgøres, og dermed er du allerede et skridt foran, når veerne starter. Modningsakupunktur kan derfor være et alternativ eller et supplement til medicinsk igangssættelse.

Vi anbefaler, at du får modningsakupunktur, fra du er fulde 36 uger henne – også kaldet 37+0. Behandlingen er stadig gavnlig, hvis du kommer senere end 38+0, eller hvis du er gået over tid. Er du eksempelvis gravid med tvillinger og skal sættes i gang før den faktiske termin, anbefaler vi, at du får modnende behandling fra to uger før igangsætningsdatoen.

Desuden tilbyder Nanna hindeløsning til dig, der er flergangsfødende og har nået din termin. Du kan læse mere om hindeløsning her.

Ammevejledning og laserbehandling af sårede brystvorter

At komme godt fra start med amningen har stor betydning for jeres videre ammeforløb. Jordemoder Nanna hjælper jer med at komme godt fra start eller at komme på rette kurs, hvis amningen volder problemer. 

Ammevejledning er for dig, der:

  • Oplever smerter eller ubehag
  • Føler, at du eller baby ikke trives
  • Oplever udfordringer i forhold til at finde korrekt sutteteknik eller en behagelig ammestilling
  • Føler, at amningen er gået i hårdknude
  • Tidligere har haft et svært ammeforløb
  • Ammer tvillinger, trillinger eller et for tidligt født barn og har brug for råd og vejledning  

Oplever du sår og/eller revner på brystvorterne, hjælper jeg jer med at få barnet til at sutte med en holdbar sutteteknik. Revnerne kan afhjælpes ved brug af laserterapi, som kan være en del af konsultationen.

Jordemoder Nanna tilbyder både ammevejledning i klinikken samt i dit eget hjem.

Fandt du ikke det, du søgte?
Find jordemoderens ydelser her

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.