GravidFlow

GravidFlow er gravidholdet, hvor vi har god tid til at komme hele kroppen rundt. Det henvender sig til alle gravide – fra første trimester til uge 42.

På holdet har vi fokus på blid og stabiliserende pilatestræning målrettet dig, som er gravid.

Du bliver undervist i bevægelser, der styrker, strækker og afspænder din gravide krop, og som gør dig klar til din kommende fødsel og barsel.

Desuden fokuserer vi på, hvordan du bruger din krop mest hensigtsmæssigt under graviditeten, samt hvordan du forebygger bristninger og adskilte mavemuskler.

Måske har du fået nogle gener og smerter i forbindelse med din graviditet – dem tager vi også hensyn til, og vi vejleder dig også gerne i forhold til gravidbehandling her i klinikken.

Vi træner 4 x 90 minutter på et lille hold med kun fem elever.

Din instruktør er jordemoder og pilatesinstruktør Anne Gaia, som har et indgående kendskab til den gravide krop. 

Døjer du med graviditetsrelaterede gener?

Foruden at deltage på dette hold, kan du bestille tid til en gravidbehandling, hvis din graviditet giver dig smerter i bækken, ryg eller nakke. Har du blot behov for en afspændende massage, tilbyder vi gravidmassage på vores specialbriks til gravide: Hullerne i briksen gør det muligt for dig at ligge på maven. 

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på GravidPilates med glasur

“For mig har det været rigtig vigtigt at holde min krop stærk og smidig gennem min graviditet for at hjælpe min krop med at bære den ekstra vægt, afhjælpe nogle af de gener, jeg har haft, samt forberede mig til fødsel og tiden efter. Det, at jeg har kunne træne min krop på en skånsom måde og samtidig styrke den, har været fantastisk. Kernen igennem hele træningen er opspænding i bækkenbunden/core, hvilket har gjort, at jeg har fået en helt anden kontakt til min bækkenbund, hvilket er enormt vigtigt – især efter en fødsel.

Jeg har aldrig trænet så meget på hold, så det overraskede mig, hvor meget jeg nød det fælleskab, der fulgte med. Det er de samme piger, man ser alle ugerne, og man når at få et godt sammenhold og deler viden på kryds og tværs.

Jeg synes det har været den perfekte kombination af træning, viden og fællesskab. Jeg har følt mig beriget og inspireret og lidt stærkere efter hver gang.”

Alle ledige hold

GravidFlow

4 onsdage
Tidsrum: 11:30 - 12:30
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 12/01/2022
960,00 DKK
5 ledige pladser

GravidFlow

4 onsdage
Tidsrum: 11:30 - 12:30
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 09/02/2022
960,00 DKK
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.