GravidPilates – med glasur

GravidPilates med glasur er gravidholdet, hvor vi har god tid til at komme hele kroppen rundt. Det henvender sig til alle gravide – fra første trimester til uge 42.

På holdet har vi fokus på blid og stabiliserende pilatestræning målrettet dig, som er gravid.

Måske har du fået nogle gener og smerter i forbindelse med din graviditet – dem tager vi også hensyn til, og vi vejleder dig også gerne i forhold til gravidbehandling her i klinikken.

Der vil være minimum en times GravidPilates på programmet, hvor vi kommer hele vejen rundt om styrke- og stabilitetstræning, afspænding, udspænding, stræk og bækkenbundstræning. Vi træner med elastik, store bolde og vægte, så din krop bliver styrket til at bære de ekstra kilo i forbindelse med graviditeten. 

Desuden topper vi pilatestræningen med lidt ekstra glasur i form af ergonomisk vejledning og temaundervisning: 

Ergonomi:  Her giver vi dig ergonomisk vejledning i, hvordan du skal bruge din gravide krop, så du kan forebygge adskilte mavemuskler (rectus diastase), når du har født. Vi taler om, hvordan du får de bedste ammestillinger/give flaske-stillinger, og hvordan du løfter bedst – kort sagt, hvordan hverdagen i det hele taget bliver nærende og styrkende for dig og din krop. Både under graviditeten, men også efter.

Hvad nu hvis fødslen ikke går som planlagt? Tema omkring hvordan du forholder dig, hvis en planlagt fødsel ikke bliver som forventet: Hvis en naturlig fødsel bliver til et kejsersnit, hvis baby står skævt eller bliver taget med kop, eller hvis baby kommer på børnebordet, før baby kommer op på dig. Desuden får du viden om, hvad kolik er, og hvordan du forebygger asymmetrisk hovedform. Vi taler også om hvilke hormoner, der spiller ind under fødslen, og hvordan du påvirkes af dem.

Hævelse: Hvilke øvelser kan du bruge hjemme, som behandler og forebygger tunge, hævede ben? Og hvad kan du ellers gøre for at behandle hævelsen selv?

Vi træner 6 x 90 minutter, som veksler mellem stille og rolig udspænding og afspænding, temaundervisning og fokuseret stabilitetstræning, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Du får fornyet energi og lindret din (måske ømme) gravide krop.

Foruden at deltage på dette hold, kan du bestille tid til en gravidbehandling, hvis din graviditet giver dig smerter i bækken, ryg eller nakke. Har du blot behov for en afspændende massage, tilbyder vi gravidmassage på vores specialbriks til gravide: Hullerne i briksen gør det muligt for dig at ligge på maven. 

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på GravidPilates med glasur

“For mig har det været rigtig vigtigt at holde min krop stærk og smidig gennem min graviditet for at hjælpe min krop med at bære den ekstra vægt, afhjælpe nogle af de gener, jeg har haft, samt forberede mig til fødsel og tiden efter. Det, at jeg har kunne træne min krop på en skånsom måde og samtidig styrke den, har været fantastisk. Kernen igennem hele træningen er opspænding i bækkenbunden/core, hvilket har gjort, at jeg har fået en helt anden kontakt til min bækkenbund, hvilket er enormt vigtigt – især efter en fødsel.

Jeg har aldrig trænet så meget på hold, så det overraskede mig, hvor meget jeg nød det fælleskab, der fulgte med. Det er de samme piger, man ser alle ugerne, og man når at få et godt sammenhold og deler viden på kryds og tværs.

Der har været nyttigt information at hente hver gang. Med praktisk eksempler som jeg har nydt godt af. Såsom hvis jeg skal vende mig i sengen om natten: Hvordan gør jeg så det på den mest hensigtsmæssige måde uden at vride og belaste mit bækken? 

Jeg synes det har været den perfekte kombination af træning, viden og fællesskab. Jeg har følt mig beriget og inspireret og lidt stærkere efter hver gang.”

Alle ledige hold

GravidPilates – med glasur

6 onsdage
Tidsrum: 11:00 - 12:30
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 15/09/2021
1.440,00 DKK
5 ledige pladser

GravidPilates – med glasur

6 onsdage
Tidsrum: 11:00 - 12:30
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 03/11/2021
1.440,00 DKK
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.