Kombinationsbehandling

I KombinationsTerapien integreres den fysioterapeutiske mekaniske tilgang og den traditionelle akupunkturs energiafbalancering. Du får stillet en klassisk akupunkturdiagnose og en fysioterapeutisk diagnose. Ud fra dette tilrettelægges dit behandlingsforløb.

Balance i kroppen

Fysioterapeutisk behandling afhjælper smerter og gener i kroppen. Problemer i kroppen kan opstå som følge af en ubalance i kroppens energibalance. Derfor er kombinationen af klassisk akupunktur og fysioterapi effektiv i rigtig mange tilfælde.

Hvornår er behandlingen relevant?

Kombinationsterapien har bred anvendelse og bruges eksempelvis, når man har flere forskellige problemer i kroppen. Ved denne behandling danner de forskellige symptomer et helhedsbillede: Nakkesmerter og hedeture, træthed og achillesenebetændelse, lændesmerter og blærebetændelse er bare nogle af de problemer, som ofte optræder samtidig, og hvor årsagen er den samme.

Kontakt Birgitte Bjøreng på telefon 60 24 85 60 hvis du vil vide mere om kombinationsterapi eller send en mail til birgitte@bjorengklinik.dk.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon