Klatreskader

Klatring er en sport, som effektivt involverer hele kroppen. Arme, ben, fingre, tæer og core-muskulaturen er konstant aktiverede, og der skiftes mellem statiske og dynamiske faser. Typiske overbelastningsskader opstår i albuerne, hvor underarmenes, og en del af fingrenes muskulatur, hæfter sig fast. Herudover ses skuldersmerter og udfordringer med nakken, da en stor del af sporten handler om at orientere sig opad, hvor nakken skal bøje meget tilbage.

Behandlingen er både lokal og central: Der behandles lokalt – hvor man har sin skade eller gene – og centralt: Vi undersøger, om der er låsninger i nakke eller ryg, som kan påvirke nervevævet til at sende flere smertesignaler. Vi ser også på kropsholdningen, da der kan være dele af kroppen, som skal smidiggøres. Det kan være skulder, albue, hænder eller hoften, som skal udstrækkes, mens andre dele skal styrkes.

Vi arbejder med terapilaser, fysioterapi, massage og akupunktur i forskellige kombinationer.

Du er velkommen til at ringe til klinikken på telefon 60 24 85 60, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon