Lav din egen fødselsplan

Hvad er en fødselsplan? En fødselsplan er kort sagt en ønskeliste til fødslen, som I giver til jordemoderen, når I ankommer til hospitalet. Det er en god måde at forberede sig til den kommende fødsel på, da du får gjort dig en masse gode og konstruktive tanker om dine ønsker og behov under fødslen.

Til denne konsultation vil I – sammen med jordemoder Nanna – gennemgå de forskellige valg og muligheder, du vil komme til at stå over for i forbindelse med din fødsel, således at du er forberedt og selv kan tage stilling undervejs. Vi fokuserer på dine tanker og ønsker, og I vil blive vejledt i forhold til hvilke muligheder, I vil have til at understøtte den slags fødsel, I ønsker. Sammen formulerer vi dette på skrift, så det tydeliggøres for jer og kan videregives til jeres fødejordemoder.

Vi kan ikke forudsige præcis, hvordan jeres fødsel bliver, men jo mere forberedte og informerede I er, jo bedre oplevelse vil I have.

Hvis det er dit første barn, kan det være svært at vide, hvad man skal forberede sig på og præcis hvilke muligheder, man har. Netop derfor vil det være yderst relevant at lave en fødselsplan med en jordemoder, så du kan føle dig tryg og se frem til fødslen.

Hvis det er dit andet barn, kan det være yderst gavnligt at lægge en fødselsplan ud fra din tidligere fødselsoplevelse. Hvis du har haft en dårlig/traumatisk fødselsoplevelse, vil vi gennemgå denne og dine bekymringer og lægge en plan, som kan gøre dig tryg og hjælpe dig til at glæde dig til fødslen i stedet for at frygte den.

Tilskud fra “danmark”

Hvis du er medlem af “danmark” kan du få tilskud til jordemoderydelser i BjørengKlinik.

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.