Motorikhold og Sansehold for børn

Motorikhold for 3-5 årige

Dette hold er til børn med lettere motoriske vanskeligheder, hvor der bliver arbejdet med en variation af sanseintegration, sansemotorik og sansestimulation.
Dette motorikhold er især tiltænkt de børn der har for lav muskeltonus (har svært ved at holde sig oprejst) eller for høj muskeltonus (har svært ved at falde til ro), og derved også har problemer med kropsstabilitet og balance.

Pris 640 kroner for fire gange

Se vores aktuelle motorik- og sansehold her

Min datter på 5 år har nogle sansemotoriske udfordringer, der betyder, at hun ikke har en særlig god fornemmelse af sin egen krop. Vi fulgte derfor et holdforløb hos Rikke, og det var tydeligt, at min datter blev mere modig undervejs.
Rikke er utrolig positiv, samtidig med at hun hurtigt aflæser de enkelte børns udfordringer. Min datter blev stillet sjove udfordringer, der passede til hende og hendes behov. Jeg fik også lov at være med at træne med hende og det + den fine opfølgning undervejs gjorde det nemt at fortsætte træningen hjemme. Et rigtig godt forløb!
/Christina

Motorikhold for 6-9 årige

Dette hold er til børn med lettere motoriske vanskeligheder, hvor der bliver arbejdet med en variation af sanseintegration, sansemotorik og sansestimulation.
Dette hold er tiltænkt de børn der har stabilitets- og balanceproblemer samt problemer med fx at gribe/kaste en bold.

Der vil være en blanding af rolige, kontrollerede øvelser med egen kropsvægt, og øvelser med bevægelse og evt. sammen med de andre deltagere med forskellige redskaber og variationer i tempoet.

Pris 640 kroner for fire gange

Sansehold for 3-5 årige og 6-9 årige

Hold for børn med sanseintegrationsvanskeligheder

Holdet medvirker til at:

  • Forbedre barnets sansemotoriske færdigheder og motorisk planlægning
  • Give barnet sociale kompetencer idet han eller hun lærer at indgå på et hold sammen med andre børn, der også har vanskeligheder – og på den måde kan de forhåbentlig også lære noget af hinanden
  • Lære barnet at fastholde opmærksomheden i længere tid af gangen
  • Give barnet redskaber der hjælper ham eller hende til at udvise en mere hensigtsmæssig adfærd, både over for sig selv og for andre

Pris 640 kroner for fire gange

Se vores aktuelle motorik- og sansehold her

Informationssamtale

Book en informationssamtale hos Rikke Lindgaard, hvis du gerne vil blive klogere på de forskellige tilbud, vi har her i klinikken til dit barn – og ikke mindst, hvad der kan være det rette for jer.

Informationssamtalen varer 30 minutter og koster 199 kroner. Samtalen er gratis, hvis I efterfølgende booker et forløb, enten et individuelt forløb eller et holdforløb.

Samtalen kan bookes via Rikke på telefon 42 22 84 65 eller på mail rikkefys@bjorengklinik.dk, eller vores onlinesystem