Motorikhold for børn

/Motorikhold for børn
Motorikhold for børn2018-09-17T11:21:11+02:00

Motorikholdene er til børn med lettere motoriske vanskeligheder, hvor der bliver arbejdet med en variation af sanseintegration, sansemotorik og sansestimulation.
Dette motorikhold er især tiltænkt de børn der har for lav muskeltonus (har svært ved at holde sig oprejst) eller for høj muskeltonus (har svært ved at falde til ro), og derved også har problemer med kropsstabilitet og balance.

Se priser hér

Book plads på motorikhold

Min datter på 5 år har nogle sansemotoriske udfordringer, der betyder, at hun ikke har en særlig god fornemmelse af sin egen krop. Vi fulgte derfor et holdforløb hos Rikke, og det var tydeligt, at min datter blev mere modig undervejs.
Rikke er utrolig positiv, samtidig med at hun hurtigt aflæser de enkelte børns udfordringer. Min datter blev stillet sjove udfordringer, der passede til hende og hendes behov. Jeg fik også lov at være med at træne med hende og det + den fine opfølgning undervejs gjorde det nemt at fortsætte træningen hjemme. Et rigtig godt forløb!
/Christina

Informationssamtale

Book en informationssamtale hos Rikke Lindgaard, hvis du gerne vil blive klogere på de forskellige tilbud, vi har her i klinikken til dit barn – og ikke mindst, hvad der kan være det rette for jer.

Informationssamtalen varer 30 minutter og koster 199 kroner. Samtalen er gratis, hvis I efterfølgende booker et forløb, enten et individuelt forløb eller et holdforløb.

Samtalen kan bookes via Rikke på telefon 42 22 84 65 eller på mail rikkefys@bjorengklinik.dk, eller vores onlinesystem

Go Down