Om Akupunktur

 

Om Akupunktur

 

Akupunktur er en naturlig aktivering af din krops selv-helende egenskaber, klinikken har kompetence indenfor behandling af bl.a.:

 

Birgitte Bjøreng er, udover at være fysioterapeut, uddannet Klassisk Akupunktør hos cand. med. Eckhard Bick.

BOOK DIN AFTALE HÉR

Hvordan virker akupunkturen?

Fysiologisk påvirker akupunktur immunsystemet, frigiver smertelindrende stoffer lokalt hvor nålen sidder og centralt i hjernen. Akupunktur øger blodcirkulationen og afspænder muskulaturen. I en behandling vælges akupunkturpunkterne ud fra hvilken personspecifik ubalance der skal behandles. Nålene aktiverer og afbalancerer kroppens energier.

Akupunktur er en medicinsk tradition med rødder 5000 år tilbage i det gamle Kina. Akupunktur fokuserer på årsagen til sygdom og smerter, ikke kun symptomerne. En akupunkturbehandling kan også indeholde vejledning i forhold til kost, motion, stressforebyggelse og hvordan følelser kan påvirke fysiske symptomer

Det er centralt, at aktivere kroppens egne energier og reserver til at genoprette balance. Det unikke ved akupunktur er, at sygdom og sundhed ikke isoleres til et bestemt kropsområde eller et bestemt organ. Hele organismen – krop og sind – behandles og styrkes.

Således kan sammenhængen imellem for eksempel smerter på ydersiden af knæet og dårlig fordøjelse, eller sammenhængen imellem inkontinens og tyngdefornemmelse i hovedet forklares og behandles integreret.

Efter 3-4 behandlinger med akupunktur er jeg nu fri for migræne og daglig hovedpine. Det er simpelhen så skønt, når man har kæmpet med det i cirka to år, og i den tid ikke har haft en normal hverdag. Tak til Birgitte. Kan kun anbefale behandling hos BjørengKlinik :-) Kh, Helle Birk

Jeg har birkepollenallergi, som jeg har været vaccineret for, og det holdt kun i tre år. Birgitte forslog, at jeg skulle prøve at få akupunktur for at dæmpe min allergi. Det har jeg fået de sidste to år med stor virkning. Nu bruger jeg kun lidt medicin og næste ingen næsespray og øjendråber.

– Per

Jeg bestilte min første tid til akupunktur behandling ved Bjørengklinik grundet fertilitetsbehandling. Ved første behandling havde jeg en samtale med Birgitte hvor hun bl.a. forklarede mig at det ikke er en selvfølgelighed at have smerter ved menstruation. At menstruation fra naturens side ikke burde medføre smerter.
Jeg tænkte, at det ikke kunne være rigtig. Nu har jeg haft smerter en gang om måneden halvdelen af mit liv og tanken om, at det kunne stoppes virkede utænkeligt. Det var derfor til min store overraskelse, at jeg efter et par måneders behandling oplevede at have menstruation, som ikke fik min lænd til at brænde, min mave til at hæve, mit hoved til at dunke, mit humør til at dale. Ingen svedeture, ingen pine i underlivet, ingen smerter overhovedet. Jeg behøver ikke længere at frygte de 5 dage om måneden, hade de 60 dage om året og leve med smerter 2400 dage i mit liv, grundet det mest naturlige i verden. Der findes alternative behandlinger, der kan afhjælpe og få kroppen i balance gennem hele cyklussen.

Line

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon