Om Pilates

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Præcist vejledt stabilitetstræning på små hold eller individuelt

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Ønsker du:

  • Stærke muskler
  • Styrke og stabilitet i kropskernen
  • Forebyggelse af skader
  • At undgå smerter i ryg og nakke
  • Flot kropsholdning
  • Forbedret kropsbevidsthed
  • Forbedret balance og koordination
  • Optimering af den sportslige ydeevne ?

Så er pilates svaret!

BOOK DIT HOLD HÉR

Birgitte Bjøreng, Soledad Menéndez og Bitten Sehested er pilatesinstruktører på vores klinik i Aarhus. Vi træner på små eksklusive hold med maksimum fem deltagere, hvilket giver dig særlig mulighed for individuel og fokuseret træning.

Pilates er effektiv grundtræning for alle, fra rehabiliteringspatienten til elitesportsudøveren, og dem midt imellem.

Og du kan glæde dig til at få stærke muskler, flot kropsholdning og optimal kraftoverførsel.

Styrke og smidighed igennem forbedret kropsbevidsthed

Pilates er en træningsform, som fokuserer på at skabe en stærk og afbalanceret kropskerne gennem målrettet træning af bl.a. ryg, mave og bækkenbund.

Kroppens koordinationsevne trænes, og evnen til kraftoverførsel optimeres.

I træningen lægger vi vægt på at opøve din kropsbevidsthed, og med tiden opnår du den styrke,  udholdenhed og kropslige viden, der skal til for at opretholde en velafbalanceret holdning.

 Jeg er meget glad for at gå til pilates hos Birgitte. Pilates har hjulpet mig i gang igen efter min operation for diskusprolabs i nakken, selvfølgelig sammen med de fys- og akupunkturbehandlinger, jeg fik hos dig den første tid efter operationen.

Øvelserne virker styrkende på min krop, jeg har fået en bedre kropsholdning og jeg lytter mere til min krop i dag. Jeg glæder mig hver gang jeg skal af sted til pilates og skulle der være en enkelt gang, hvor man er lidt mat i sokkeholderne, skal du nok få os op i gear. For som du siger – Vi vil elske dig for det – bagefter. Tak for dét. 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.