Babytummel og BarselsPilates

Musik- og rytmeoplevelser med din baby

Tilbring en hyggelig formiddag i BjørengKlinik på vores kombinerede BabyRytmik og Barselspilates-hold.

Her vil vi introducere jer for en blanding af nye og velkendte sange, når I sammen skal hygge jer med musik og rytmeoplevelser, der understøtter dit barns udvikling.

Hver babyrytmik-session vil være bygget op omkring et tema, og vi vil blandt andet komme omkring emner som musik og søvn, musiks påvirkning af babys hjerne, musik og tilknytning, musik og bevægelse og meget mere.

Til babyrytmik vil du og dit barn blive præsenteret for forskellige musik- og rytmeoplevelser. Som mor vil du få redskaber til, hvordan du kan bruge musik og sanglege bevidst sammen med dit barn for at understøtte barnets udvikling og behov. Og dit barn får mulighed for at blive styrket musikalsk, sprogligt, motorisk og socialt.

Vi spiller på forskellige instrumenter, og vi skal synge en masse gode sange sammen.

Barselspilates

Efterfødselstræning for mor

Efter 45 minutters babyrytmik, er det mors tur til at være i centrum, når der er er 45 minutters BarselsPilates på programmet.

Der vil være tid forinden til at pusle og eventuelt putte baby, så du kan koncentrere sig om dine øvelser på måtten. Baby er også meget velkommen under træningen – vi har to slyngevugger, der kan hænges op i studiet. Vi har desuden puslefaciliteter.

Barselspilates er nærende og understøttende træning af hele kroppen efter fødslen. Vi arbejder med at genopbygge muskulaturen og optimere din kropsholdning fra kropskernen (core). Vi tager hensyn til adskilte mavemuskler (rectus diastase), og du får vejledning i forhold til, hvordan du bedst understøtter, at mavemusklerne kan samle sig efter fødslen. Få kontakt til din (nye) krop efter fødslen og opnå en dybere kropsforståelse.

De fleste kvinder er normalt fysisk klar til at starte på pilatestræning tre til seks uger efter fødslen.  Det er vigtigt, at baby er klar til at komme med til træning, at din bristning er helet, og at du ikke føler dig udmattet. Er du i tvivl, så kontakt os gerne på klinikken, så hjælper vi dig med at finde ud af, om du og din krop er klar.

 

Ønsker du kun at booke en plads på Babytummel?

Er du kun interesseret i at deltage i Babytummel/musik-delen med din baby og lade andre om at svede på pilatesmåtten?

Så kan duse aktuelle hold HER

Skræddersyet forløb for mødre- og fædregrupper

Er du en del af en mødre- eller fædregruppe på minimum fire, der ønsker et lukket forløb, er det muligt at skræddersy et forløb efter jeres ønsker. 

Kontakt os på

Telefon: 60 24 85 60
Email: kontakt@bjorengklinik.dk

Det siger vores tidligere deltagere på Babytummel og BarselsPilates

“Jeg er så glad for de hold, jeg har gået på i BjørengKlinik. Først BarselsPilates, mens min dreng var lille. Instruktørerne er så søde til at differentiere undervisningen og underholde babyerne imens. Efter BarselsPilates har jeg været på Babytummel og BarselsPilates-holdet. Det var helt genialt, da baby blev lidt større og krævede lidt mere underholdning. Babytummel og Musik var en perfekt blanding af sang og leg og med motorikøvelser og sanglege. Min dreng elskede det og grinede og grinede.  Jeg er vild med, at holdene er så små, så der altid er tid til at være grundig og til at rette på positurerne.” 
 
– Marlene Dencker

Alle ledige hold

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon