Pilates for begyndere

IntroPilates

Træn smidighed, kropsbevidsthed, styrke og udholdenhed på vores pilateshold for begyndere og lær at bruge din krop mere bæredygtigt i hverdagen.

Pilates er en effektiv, intensiv og skånsom træningsform, der øger kvaliteten i den sport og de daglige aktiviteter, du laver i forvejen, og som kan forebygge og afhjælper smerter.

Du får en dybdegående introduktion til de fem pilatesprincipper, og når holdet slutter, er du klar til fortsætterholdet EssentialPilates.

I BjørengKlinik får du præcist og individuelt vejledt pilatestræning på små hold med kun fem elever på hver, og vi kommer grundigt igennem øvelserne hver gang.

Har du for eksempel lændesmerter eller hovedpine, fordi din hverdag er udfordrende for din krop, er BjørengPilates en mulighed for at få bugt med smerterne og lære at bruge din krop mere bæredygtigt. Du kan også vælge at supplere din træning med behandling og massage hos klinikkens dygtige og specialiserede terapeuter.

PilatesFlow

Er du morgenfrisk? Træn smidighed, kropsbevidsthed, styrke og udholdenhed på vores pilateshold for begyndere og lær at bruge din krop mere bæredygtigt i hverdagen.

Der er et flow i øvelserne, hvor vi arbejder i længere serier og på store bolde, og såvel som foam-rollers, elastikker, balancepuder og fitness-cirkler kan indgå i træningen.

Alle muskelgrupper bliver arbejdet igennem, og træningen gør dig stærkere, mere kropsbevidst og mere smidig.

Med kun fem elever på holdet er der fokus på detaljen, og vi kommer grundigt igennem øvelserne hver gang. Når forløbet slutter, er du klar til fortsætterholdet EssentialPilates.

Vi træner hver mandag morgen fra klokken 7:30 – 8:15 ved sygeplejerske og pilatesinstruktør, Bitten Sehested.

Døjer du eksempelvis med lændesmerter eller hovedpine, fordi din hverdag er udfordrende for din krop, giver BjørengPilates dig mulighed for at få bugt med smerterne og lære at bruge din krop mere bæredygtigt. Du kan også vælge at supplere din træning med behandling og massage hos klinikkens dygtige og specialiserede terapeuter.

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.