BabyRytmik og BarselsPilates

Tilbring en hyggelig formiddag i BjørengKlinik, når vi slår dørene op for vores nye kombinerede BabyRytmik og Barselspilates-hold. Her vil vores musikkyndige sygeplejerske og pilatesinstruktør Bitten introducere jer for en blanding af nye og velkendte sange, når I sammen skal hygge jer med musik og rytmeoplevelser, der understøtter dit barns udvikling.

Hver babyrytmik-session vil være bygget op omkring et tema, og vi vil blandt andet komme omkring emner som musik og søvn, musiks påvirkning af babys hjerne, musik og tilknytning, musik og bevægelse og meget mere.

Til babyrytmik vil du og dit barn blive præsenteret for forskellige musik- og rytmeoplevelser. Som mor vil du få redskaber til, hvordan du kan bruge musik og sanglege bevidst sammen med dit barn for at understøtte barnets udvikling og behov. Og dit barn får mulighed for at blive styrket musikalsk, sprogligt, motorisk og socialt.

Bitten spiller på forskellige instrumenter, og vi skal synge en masse gode sange sammen.

Tid til mor

Efter 30 minutters babyrytmik, er det mors tur til at være i centrum, når der er en times BarselsPilates på programmet. Der vil være tid forinden til at pusle og eventuelt putte baby, så du kan koncentrere sig om dine øvelser på måtten. Baby er også meget velkommen under træningen – vi har to slyngevugger, der kan hænges op i studiet. Vi har desuden puslefaciliteter.

Barselspilates er nærende og understøttende træning af hele kroppen efter fødslen. Vi arbejder med at genopbygge muskulaturen og optimere din kropsholdning fra kropskernen (core). Vi tager hensyn til adskilte mavemuskler (rectus diastase), og du får vejledning i forhold til, hvordan du bedst understøtter, at mavemusklerne kan samle sig efter fødslen. Få kontakt til din (nye) krop efter fødslen og opnå en dybere kropsforståelse.

De fleste kvinder er normalt fysisk klar til at starte på pilatestræning tre til seks uger efter fødslen.  Det er vigtigt, at baby er klar til at komme med til træning, at din bristning er helet, og at du ikke føler dig udmattet. Er du i tvivl, så kontakt os gerne på klinikken, så hjælper vi dig med at finde ud af, om du og din krop er klar.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på IntroPilates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Alle ledige hold

BabyRytmik og BarselsPilates

6 mandage
Tidsrum: 10:50 - 12:30
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 03/05/2021
1.440,00 DKK
0 ledige pladser

BabyRytmik og BarselsPilates

6 mandage
Tidsrum: 10:50 - 12:30
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 08/03/2021
1.440,00 DKK
3 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.