BabyRytmik og BarselsPilates

Tilbring en hyggelig formiddag i BjørengKlinik på vores kombinerede BabyRytmik og Barselspilates-hold.

Her vil sygeplejerske og pilatesinstruktør – og tidligere musiker – Bitten introducere jer for en blanding af nye og velkendte sange, når I sammen skal hygge jer med musik og rytmeoplevelser, der understøtter dit barns udvikling.

Hver babyrytmik-session vil være bygget op omkring et tema, og vi vil blandt andet komme omkring emner som musik og søvn, musiks påvirkning af babys hjerne, musik og tilknytning, musik og bevægelse og meget mere.

Til babyrytmik vil du og dit barn blive præsenteret for forskellige musik- og rytmeoplevelser. Som mor vil du få redskaber til, hvordan du kan bruge musik og sanglege bevidst sammen med dit barn for at understøtte barnets udvikling og behov. Og dit barn får mulighed for at blive styrket musikalsk, sprogligt, motorisk og socialt.

Bitten spiller på forskellige instrumenter, og vi skal synge en masse gode sange sammen.

Anbefalet alder for baby: 3 – 9 måneder.

Tid til mor

Efter 45 minutters babyrytmik, er det mors tur til at være i centrum, når der er er 45 minutters BarselsPilates på programmet.

Der vil være tid forinden til at pusle og eventuelt putte baby, så du kan koncentrere sig om dine øvelser på måtten. Baby er også meget velkommen under træningen – vi har to slyngevugger, der kan hænges op i studiet. Vi har desuden puslefaciliteter.

Barselspilates er nærende og understøttende træning af hele kroppen efter fødslen. Vi arbejder med at genopbygge muskulaturen og optimere din kropsholdning fra kropskernen (core). Vi tager hensyn til adskilte mavemuskler (rectus diastase), og du får vejledning i forhold til, hvordan du bedst understøtter, at mavemusklerne kan samle sig efter fødslen. Få kontakt til din (nye) krop efter fødslen og opnå en dybere kropsforståelse.

De fleste kvinder er normalt fysisk klar til at starte på pilatestræning tre til seks uger efter fødslen.  Det er vigtigt, at baby er klar til at komme med til træning, at din bristning er helet, og at du ikke føler dig udmattet. Er du i tvivl, så kontakt os gerne på klinikken, så hjælper vi dig med at finde ud af, om du og din krop er klar.

Ønsker du kun at booke en plads på BabyRytmik-delen?

Er du kun interesseret i at deltage i BabyRytmik-delen med din baby og lade andre om at svede på pilatesmåtten?

Så kan du booke en plads på BabyRytmik her.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på BabyRytmik og BarselsPilates

“Jeg er så glad for de hold, jeg har gået på i BjørengKlinik. Først BarselsPilates, mens min dreng var lille. Instruktørerne er så søde til at differentiere undervisningen og underholde babyerne imens. Efter BarselsPilates har jeg været på BabyRytmik og BarselsPilates-holdet. Det var helt genialt, da baby blev lidt større og krævede lidt mere underholdning. BabyRytmik var en perfekt blanding af sang og leg og med motorikøvelser og sanglege. Min dreng elskede det og grinede og grinede.  Jeg er vild med, at holdene er så små, så der altid er tid til at være grundig og til at rette på positurerne.” 
 
– Marlene Dencker

Alle ledige hold

BabyRytmik og BarselsPilates

6 mandage
Tidsrum: 10:50 - 12:30
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 05/12/2022
1.440,00 kr.
1 ledige pladser

BabyRytmik og BarselsPilates

6 mandage
Tidsrum: 10:50 - 12:30
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 23/01/2023
1.440,00 kr.
3 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.