MammaPilates

MammaIntro er fokuseret og relevant træning for dig, der har et eller flere børn, og som gerne vil træne om aftenen med høj kvalitet.

På holdet trænes din smidighed, kropsbevidsthed og styrke med øvelser, der integrerer åndedrættet som en naturlig del af træningen. Efter en fødsel er kroppen typisk stiv, strakt, svag og overspændt forskellige steder, hvilket vi tager højde for i træningen. Vi når grundigt igennem øvelserne hver gang, så alle kan følge med.

Vi træner for en stærkere og mere afbalanceret krop med udgangspunkt i en stabil og stærk kropskerne. Vi arbejder også med din holdning, og du lærer at bruge dig selv mere bæredygtigt i hverdagen.

Der bliver taget hensyn til en svag mavemidtlinje, som skal stabiliseres – og styrkes – gennem indirekte øvelser.

Din instruktør underviser også på GravidPilates og BarselsPilates, og hun har derfor et indgående kendskab til kvindens kropslige udvikling gennem graviditet, fødsel og barsel.

Har du smerter i kroppen – det kan være ryggen, skuldrene, hovedpine eller bækkensmerter – kan du vælge at supplere din MammaPilates-træning med behandling eller massage hos én af vores dygtige og specialiserede terapeuter.

Ledige hold

Se alle ledige hold her

Det siger vores tidligere deltagere på IntroPilates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Alle ledige hold

MammaIntro

9 mandage
Tidsrum: 19:15 - 20:15
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 30/01/2023
1.440,00 kr.
2 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.