MammaFortsætter

MammaFortsætter er fokuseret og relevant træning for dig, der har et eller flere børn, og som gerne vil træne om aftenen med høj kvalitet.

På holdene trænes din smidighed, kropsbevidsthed og styrke med øvelser, der integrerer åndedrættet som en naturlig del af træningen. Efter en fødsel er kroppen typisk stiv, strakt, svag og overspændt forskellige steder, hvilket vi tager højde for i træningen. Vi når grundigt igennem øvelserne hver gang, så alle kan følge med.

Vi træner for en stærkere og mere afbalanceret krop med udgangspunkt i en stabil og stærk kropskerne. Vi arbejder også med din holdning, og du lærer at bruge dig selv mere bæredygtigt i hverdagen.

Der bliver taget hensyn til en svag mavemidtlinje, som skal stabiliseres – og styrkes – gennem indirekte øvelser.

Instruktørerne på MammaFortsætter er jordemoder Anne Gaia og fysioterapeut Louise Schøler, som begge har et indgående kendskab til kvindens kropslige udvikling gennem graviditet, fødsel og barsel.

MammaFortsætter er for dig, der har erfaring med pilates eller som har gennemført et af vores introhold. 

Har du ikke dyrket pilates før?

Så har du stadig mulighed for at deltage på MammaFortsætter. Inden første undervisningsgang skal du blot have booket en time hos Anne Gaia, hvor du vil få en grundig gennemgang af pilatesprincipperne. Du får 50 procent rabat på denne time. Ring til klinikken på telefon 60 24 85 60 for at booke tid.

Har du smerter i kroppen – det kan være ryggen, skuldrene, hovedpine eller bækkensmerter – kan du vælge at supplere din MammaPilates-træning med behandling eller massage hos én af vores dygtige og specialiserede terapeuter.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på MammaPilates

Jeg har været i skiftende situationer i mit liv. Jeg har været gravid, på barsel, været under genoptræning efter operationer, jeg har skulle vedligeholde og træne. Der har altid været et pilateshold i BjørengKlinik, som har passet til mit niveau og mine ønsker.

Undervisningen er altid professionel, holdene er aldrig for store og underviserne har overskud til hjælpe alle – både i det planlagte program og med særlige øvelser, hvis dette skulle være nødvendigt. At gå til pilates i BjørengKlinik er også en slags uddannelse i at bevæge sig og sidde på en mere hensigtsmæssig måde for kroppen.

Så selv om man kun går til pilates en gang om ugen, er det givende alle dage.

– Maria Viva, mor til to

Alle ledige hold

MammaFortsætter

7 tirsdage
Tidsrum: 19:10 - 20:10
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 10/05/2022
1.120,00 DKK
1 ledige pladser

MammaFortsætter

9 mandage
Tidsrum: 16:35 - 17:50
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 04/04/2022
1.800,00 DKK
3 ledige pladser

MammaFortsætter

9 mandage
Tidsrum: 19:15 - 20:15
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 04/04/2022
1.440,00 DKK
0 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.