MammaPilates

MammaPilates er fokuseret og relevant træning for dig, der har et eller flere børn, og som gerne vil træne om aftenen med høj kvalitet.

På holdet trænes din smidighed, kropsbevidsthed og styrke med øvelser, der integrerer åndedrættet som en naturlig del af træningen. Efter en fødsel er kroppen typisk stiv, strakt, svag og overspændt forskellige steder, hvilket vi tager højde for i træningen. Vi når grundigt igennem øvelserne hver gang, så alle kan følge med.

Vi træner for en stærkere og mere afbalanceret krop med udgangspunkt i en stabil og stærk kropskerne. Vi arbejder også med din holdning, og du lærer at bruge dig selv mere bæredygtigt i hverdagen.

Der bliver taget hensyn til en svag mavemidtlinje, som skal stabiliseres – og styrkes – gennem indirekte øvelser.

Din instruktør underviser også på GravidPilates og BarselsPilates, og hun har et indgående kendskab til kvindens kropslige udvikling gennem graviditet, fødsel og barsel.

Deltagelse på MammaPilates kræver, at du har dyrket pilates før. Har du ikke det, skal du booke 45 minutters individuel pilatesundervisning hos instruktøren inden opstart. Her vil du blive introduceret til de fem grundprincipper i pilates. Du får 50 % rabat på de 45 minutters undervisning, når du har tilmeldt dig holdet.

Har du smerter i kroppen – det kan være ryggen, skuldrene, hovedpine eller bækkensmerter – kan du vælge at supplere din MammaPilates-træning med behandling eller massage hos én af vores dygtige og specialiserede terapeuter.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på MammaPilates

Jeg har været i skiftende situationer i mit liv. Jeg har været gravid, på barsel, været under genoptræning efter operationer, jeg har skulle vedligeholde og træne. Der har altid været et pilateshold i BjørengKlinik, som har passet til mit niveau og mine ønsker.

Undervisningen er altid professionel, holdene er aldrig for store og underviserne har overskud til hjælpe alle – både i det planlagte program og med særlige øvelser, hvis dette skulle være nødvendigt. At gå til pilates i BjørengKlinik er også en slags uddannelse i at bevæge sig og sidde på en mere hensigtsmæssig måde for kroppen.

Så selv om man kun går til pilates en gang om ugen, er det givende alle dage.

– Maria Viva, mor til to

Alle ledige hold

MammaPilates

5 mandage
Tidsrum: 18:45 - 19:45
Underviser: Soledad Menéndez
Første gang: 25/01/2021
800,00 DKK
0 ledige pladser

MammaPilates

9 tirsdage
Tidsrum: 20:15 - 21:15
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 12/01/2021
1.440,00 DKK
0 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.