Sommer Pop Up – Essential

Hold formen ved lige i sommerferien på Pop Up Essential og sammensæt selv dit træningsforløb, så det passer ind i dine sommerferieplaner.

Pop Up Essential er for dig, der har trænet pilates før, eller som har gennemført et af følgende hold:

  • IntroPilates
  • PilatesFlow
  • MammaIntro
  • BarselsPilates
  • Rectus Diastase (Det kræver dog, at din midtlinje er samlet. Hvis du stadig har adskilte mavemuskler, skal du vælge Pop Up MammaPilates i stedet).

Hver undervisningsgang vil der være et flow i øvelserne, hvor vi arbejder i længere serier og på store bolde. Foam-rollers, elastikker, balancepuder og fitness-cirkler kan ligeledes indgå i træningen.

Alle muskelgrupper bliver arbejdet igennem, og træningen gør dig stærkere, mere kropsbevidst og mere smidig.

Hvis du ofte døjer med lændesmerter eller hovedpine, fordi din hverdag er udfordrende for din krop, er pilates en effektiv og skånsom måde at arbejde med din krop på og blive smerterne kvit.

Hvor og hvornår?

Der er undervisning hver mandag kl. 16:15 – 17:15  fra d. 28. juni til d. 2. august ved fysioterapeut og pilatesinstruktør Kirsten Kofoed.

Og ved sygeplejerske og pilatesindstruktør Bitten Sehested tirsdag fra kl. 20:15 – 21:15 i uge 26, 30 og 31.

Desuden er der undervisning ved fysioterapeut og pilatesinstruktør Birgitte Bjøreng onsdag d. 7. juli og tirsdag d. 20 juli. 

Du sammensætter selv dit træningsforløb ved at booke dig ind de dage, der passer dig – på den måde binder du dig ikke til et helt undervisningsforløb midt i din sommerferie. 

Ledige hold

Se alle ledige hold her

Det siger vores tidligere deltagere på Sommer Pop Up - Essential

Der er endnu ingen udtalelser.

Alle ledige hold

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.