Terapeuterne i BjørengKlinik

Birgitte Bjøreng

Birgitte er fysioterapeut, lymfødemterapeut, lægeeksamineret akupunktør og pilatesinstruktør:

“Jeg arbejder med manuel arvævsbehandling og de problemer i organerne, som arvæv fra operationer og strålebehandling kan give. Det kan være fordøjelsesproblemer, stakåndethed, nedsat fertilitet eller for eksempel menstruationsforandringer.

Jeg behandler de smerter, der kan opstå i kroppen som følge af langvarig sygdom, og jeg behandler lymfødem. Desuden kan jeg supplere min behandling med akupunktur som understøtter fysioterapien.

Herudover laver jeg genoptræning med tilpassede pilatesøvelser og særlige muskelhindestræk, som afhjælper spændinger og stramninger i hele kroppen.”

Design uden navn (26)

Christina Foldager

Christina er RAB-godkendt akupunktør, sygeplejerske og pilatesinstruktør:

“Jeg arbejder med at skabe ro og genoprettelse af balance i kroppen, og at lindre bivirkninger og senfølger ved cancerbehandling med akupunktur.

Jeg er meget optaget af søvnen og dens restituerende og helende kraft. Derfor er søvnproblemer også noget, jeg er meget opmærksom på at behandle.

Jeg arbejder også med gua sha og cupping, som kan være godt til arvævsbehandling og spændinger i ryg eller nakke.

Derudover vejleder jeg i kost og hvilken slags te, man vil have godt af at drikke set ud fra et Traditionelt Kinesisk Medicinsk perspektiv.”

Bitten Sehested

Bitten er sygeplejerske, sundhedsfaglig coach og pilatesinstruktør:

“Jeg arbejder med arvævsbehandling. Måske oplever du nedsat eller øget følsomhed eller ubehag ved berøring af arret. Eller måske giver dit arvæv dig smerter, fordøjelsesproblemer eller andet. Behandlingen vil være en kombination af manuel behandling, laserterapi samt instruktion i selvbehandlingsteknikker. 

Jeg behandler og vejleder omkring stress, uro i kroppen, forstyrret søvn og manglende overskud i hverdagen, som naturligt ofte opstår under og efter et cancerforløb.

Som sygeplejersker har jeg også stor erfaring med at afhjælpe og forebygge forstoppelse. Jeg tilbyder vejledning i tarmens døgnrytme, kost, væske, korrekt brug af afføringsmidler, samt instruktion og/eller behandling med tarmmassage. 

Derudover tilbyder jeg fertilitets- og cyklusunderstøttende vejledning, behandling og træning.”

Design uden navn (29)

Mette Schultz

Mette er fysioterapeut og pilatesinstruktør:

“Jeg kan blandt andet behandle sekundære problemer i kroppen – såsom spændinger og låsninger i ryggen – med manuel fysioterapi. 

Desuden arbejder jeg med pilates og tilbyder pilatesøvelser, som styrker kroppen efter et cancerforløb.”

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.