Gravid, Barsel, Baby & Børn

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

BjørengKlinik er et unikt sted for dig som er gravid eller barslende!

Style:

Der er mange oplevelser forbundet med at få et lille barn.

Det er vidunderligt, krævende, skræmmende, fantastisk og udfordrende. Og én ting er sikkert: Livet bliver aldrig det samme igen!

Den stærke kvindekrop bliver i høj grad udfordret og at passe på sin fysik er en god gave at give sig selv. Vores gravid- og efterfødselshold fokuserer på styrke, ergonomi, udholdenhed og inkontinensforebyggelse. Du får en forstærket kropsbevidsthed som også hjælper dig til at finde din nye krop efter din fødsel.

Når babyen er kommet til verden, er der risiko for, at den lille helst vil ligge og kigge til den samme side hele tiden. Fysioterapi er hér blid og effektiv babybehandling, og I bliver rådgivet omkring, hvordan I undgår at babyen får fladt hoved eller, hvordan I behandler jeres barn, hvis det har fået fladt baghoved.

Skal du i gang med et fertilitetsbehandlingsforløb? Se hvad akupunktur  og specialiseret, fertilitetsstøttende fysioterapi kan gøre for dig.

Hvad siger folk?

Har lige været til behandling hos Birgitte. Døjer med mit bækken og min ryg i forbindelse med min graviditet. Nu kan jeg igen gå op og ned af trapper og bevæge mig frit omkring uden smerter. Det burde være en gravid kvindes ret at få fysioterapi og massage. Prikken over I´et er at man samtidig kan ligge på en briks, der er skabt til gravide kvinder. Der er både plads til maven og brysterne. Så vil klart anbefale alle – gravide og ikke gravide at smutte forbi BjørengKlinik….:-)”  Sarah Bækby

“Jeg har gået til pilates ved Birgitte siden min datter var 5 uger. Jeg har været rigtig glad for træningen, der er meget individuel tilrettelagt. Dette er vigtigt for mig da jeg pga en skæv ryg er stivgjordt i meget af ryggen, og derfor har brug for special vejledning i forhold til dette. Birgitte er en dygtig instruktør med høj kvalitet i undervisningen og formår at vejlede/korigere én så øvelsen laves optimalt og man får max udbytte. Stemningen er god og intim og babyskrål er helt accepteret. Personligt har jeg fået rigtig stort udbytte af træningen.
Jeg har også haft min datter til babyfys hos Birgitte. Hendes nakke var lidt skæv og Birgitte har fået løsnet op i nakkens muskler så hendes bevægelse er blevet fri. Jeg har været helt tryg ved at overlade min datter i Birgittes varme hænder.

Malene, mor til Alma

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.