Virksomhedsaftale

Invester i velvære og sundhed med en virksomhedsaftale i BjørengKlinik

Vi har fokus på at give jeres medarbejdere en varm, personlig og professionel oplevelse med en virksomhedsaftale i BjørengKlinik

Om det er forkælelse med velværemassage, den forebyggende indsats for at undgå sygemeldinger eller en målrettet og specialiseret indsats for at komme på den anden side af en skade eller stress, så er mulighederne samlet i et hus. Enkelt og effektivt.

Vi tilbyder:

 • Skræddersyet ordning som passer til firmaets og medarbejdernes behov
 • Simpel klippekortsordning
 • Forebyggelse af sygemeldinger og hurtig raskmelding
 • Massage og behandling inden for 3 hverdage
 • Fokus på den enkelte medarbejder med god tid til behandling
Virksomhedsaftale - akupunktur

Skræddersyet ordning til din virksomhedsaftale

Vi skræddersyr vores tilbud, så den passer til jeres virksomhed og medarbejdere. Vi tilbyder:

Behandlingen kan enten foregå i virksomheden eller i klinikken.

Vi holder til i skønne omgivelser i en gammel herskabslejlighed på Christiansgade i Aarhus C tæt på ARoS og Kunsthallen. 

Læs om hvad vi tilbyder i en virksomhedsaftale

Massage, gravidmassage og oxytocinmassage

Har dine medarbejdere ondt i kroppen? Døjer de med smerter i nakke, skuldre, ryg eller lænd? Vores dygtige fysioterapeuter tilbyder dybdegående velværemassage som afhjælper spændinger og smerter i kroppen

Massage løsner op for myoser og spændinger. Det er velvære og afspænding, som giver et positivt kropsboost.

Oxytocinmassagen frigiver superhormonet oxytocin, et hormon der dæmper stressniveauet i kroppen, sænker blodtrykket og øger kroppens evne til at hele. Massagen giver afspænding, ro og velvære.

Massagen er individuelt tilrettelagt, og vi tager højde for de spændinger og smerter, den enkelte medarbejder måtte have, og tilpasser massagen til disse områder af kroppen.

Gravidmassage foregår på en specialbriks med hul til maven og er en sikker succes hos den gravide, der er træt og måske øm i kroppen.

Oxytocinmassage

Vi tilbyder oxytocinmassage, som er en særlig massageform, der via blide, rolige bevægelser, afspænder kroppen samt øger kredsløbet og produktionen af hormonet oxytocin. Dette hormon sænker blodtrykket og giver en følelse af ro, velvære og overskud.

Oxytocinmassage kan desuden virke stressregulerende, da oxytocin får blodtrykket til at falde, reducerer blodets indhold af stresshormoner, forbedrer fordøjelsen og styrker immunforsvaret. Føler man sig træt, udmattet og stresset, kan ozytocinmassage hjælpe til at slappe af og give en større følelse af ro og overskud.

Fysioterapi er behandling, der understøtter og accelererer kroppens egen helingsproces. Med fysioterapi kan vi behandle de kontorskader, som typisk opstår ved stillesiddende arbejde.

Vi behandler blandt andet:

I vores behandling benytter vi os af redskaber som manuel terapi (hands-on behandling), massage, øvelser og ergonomisk vejledning i forhold til, hvordan medarbejderen bruger sig selv bedst muligt i sit daglige liv.

Akupunktur er en naturlig aktivering af din krops selvhelende egenskaber og en effektiv og blid behandling af fysiske “kontorskader” som smerter i kroppen samt stress og søvnproblemer:

Vi behandler blandt andet:  

 • Tennis og golfalbue
 • Ryg og nakkesmerter
 • Migræne og hovedpine
 • Søvnproblemer og uro
 • Stress

Og for de gravide medarbejdere kan akupunktur blandt andet lindre gener og smerter som kvalme, bækkensmerter og sure opstød.

Ergonomisk gennemgang og justering af kontorpladsen for forebyggelse af eksempelvis ryg- og nakkesmerter, hovedpine og musearm. Vi kommer ud til arbejdspladsen og gennemgår og justerer hver enkelt kontorarbejdsplads, så medarbejderen sidder og står optimalt.

Med individuel tilpasning af kontorarbejdspladsen tager vi udgangspunkt i den enkelte medarbejders fysik og udfordringer.

Gennemgang af kontorpladsen:

 • Justering af bordhøjde og stol
 • Tilpasning af skærm
 • Opfølgende øvelser
 • Der udarbejdes en oversigt over, hvordan medarbejderen fremover kan bruge sin kontorarbejdsplads, så det er optimalt for både krop og energiniveau

Kontorpakke, basis:

 • Individuel tilpasning af arbejdsstationen
 • Justerende øvelser
 • Oversigt over individuelle opmærksomhedspunkter til medarbejderen

Kontorpakke, fuld:

 • Individuel tilpasning af arbejdsstationen
 • Justerende øvelser
 • Oversigt over opmærksomhedspunkter til medarbejderen
 • Individuelt tilpasset dagligt træningsprogram, som forebygger de smerter, der opstår ved brug af skærm og langvarig siddende arbejdsstilling
 • Undervisning i optimal stående og siddende stilling, hvor vægtfordelingen på led og muskler gøres optimal

Døjer dine medarbejdere med smerter og spændinger på grund af dårlige arbejdsstillinger, skader eller en forkert holdning, er pilates en effektiv træningsform i kombination med manuel behandling, da pilates forebygger og afhjælper smerter. Dine medarbejdere får en bedre holdning og en mere stabil krop.

Pilates er en træningsform, som fokuserer på at skabe en stærk og afbalanceret kropskerne gennem målrettet træning af blandt andet ryg, mave og bækkenbund.

Vi tilbyder pilatestræning på små hold i vores hyggelige lokaler i BjørengKlinik. Vi kan også arrangere pilatestræning på arbejdspladsen, hvis I har lokalerne til det.

Pilates er en effektiv træningsform, hvor alle kan være med på tværs af alder og erfaring.

Det er effektiv styrke- og stabilitetstræning, der påvirker kernen, så den bedre kan holde og styre kroppen. Resultatet er mindre ondt i ryggen og nakken og generelt større velvære.

Pilates er både for mænd og kvinder, ligesom vi tilbyder gravidpilates. Vi underviser i virksomheden eller opretter lukkede hold for medarbejdergruppen i klinikken.

Du er velkommen til at kontakte klinikken på telefon 60 24 85 60, hvis du har spørgsmål. Du kan også sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Virksomhedsaftale - pilates for mænd

Pilates gør underværker for kontorkroppen

Pilates er en effektiv træningsform, der blandt andet afhjælper typiske kontorskader som rygsmerter og hovedpine.

Med pilates får jeres medarbejdere:

 • En stærk og stabil kropskerne
 • Smidighed og kropsbevidsthed
 • Færre smerter og mere energi
 • Et sjovt træningsfællesskab

Vi tilbyder i en virksomhedsaftale:

 • Skræddersyede pilatesforløb på hold, der matcher jeres behov 
 • Pilatesundervisning i klinikken eller på arbejdspladsen
 • Hold med minimum fem elever og maksimum 10
 • Undervisning af kvalificerede pilatesinstruktører med sundhedsfaglig baggrund

Jens Villemann, revisor, om sin virksomhedsaftale i BjørengKlinik:

“Som virksomhedsleder med et betydeligt antal ugentlige arbejdstimer har jeg brug for, at min krop fungerer, så jeg kan fokusere på mine opgaver. Behandlingen, jeg modtager i BjørengKlinik, har flere gange reddet dagen, når kroppen har sagt fra. Stemningen er professionel og samtidig afslappende.”

Et sundt arbejdsmiljø, der støtter op om en smertefri hverdag, er med til at sikre en mere effektiv og bæredygtig arbejdsdag – og vi kan hjælpe!

BjørengKlinik består af et team af dedikerede fysioterapeuter og en dygtig sygeplejerske, der er specialiserede i fysioterapeutiske behandlinger samt ergonomivejledning, massage, akupunktur, graviditet og efterfødsel.

Vi tilbyder helhedsorienteret behandling, hvor vi hjælper kroppen til sund forandring langsomt.

Ønsker du at skabe en bæredygtig arbejdsplads?

At sikre en reduktion i sygefravær og give dine medarbejdere sunde rutiner?

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 60 24 85 60, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i en virksomhedsaftale.

Vi tilbyder både fysioterapi og massage, kontorgennemgang og ergonomivejledning samt pausegymnastik og pilates.

Vi skræddersyr vores tilbud, så det passer til din virksomhed. Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder, her på siden. 

Særlige nicheområder

Foruden behandling af arbejdsrelaterede gener og smerter, kan vi også hjælpe, hvis en eller flere af jeres medarbejdere er gravide, lider af senfølger efter et cancerforløb, har været sygemeldt med stress, døjer med kraftige menstruationssmerter eller har generende symptomer i forbindelse med overgangsalderen.

Faktorer og livsomstændigheder, som kan påvirke arbejdet og antallet af sygedage. 

Vi behandler deres gener og smerter med fysioterapi, akupunktur, massage og øvelsesvejledning, og tilrettelægger behandlingen efter deres behov.

Læs om vores nicheområder

At være gravid er ikke en sygdom, men det er en stor belastning for kroppen. Eksempelvis oplever 45 % af alle gravide lænde/bækkensmerter i løbet af deres graviditet. En fjerdedel af de gravide kvinder, der døjer med smerter, har også smerter et år efter – altså når de vender tilbage på arbejde. Vi er specialiseret i at behandle gravide, og kan blandt andet afhjælpe graviditetsrelaterede gener som kvalme, opkast og smerter i kroppen med akupunktur, fysioterapi og massage.

10 % af de kvinder, der menstruerer, har så kraftige menstruationssmerter, at det kræver en månedlig sygedag. Vi tilbyder tværfaglig behandling med vejledning, akupunktur og øvelsesterapi, så hun med stor chance kan reducere sine smerter og mindske sit behov for sygemelding.

Mange kvinder oplever svære symptomer i forbindelse med overgangsalderen, hvilket kan påvirke deres trivsel. Det kan være gener som kvalme, hedeture, søvnløshed og smerter i kroppen. Gennem et tværfaglige behandlingsforløb, der kan bestå af fysioterapi, akupunktur, massage og øvelsesvejledning, kan vi afhjælpe generne.

Med ca. 45.000 nye kræfttilfælde om året kan der på arbejdspladsen være medarbejdere, som enten er i gang med et behandlingsforløb eller har afsluttet et. Vi tilbyder behandling til mænd og kvinder, der oplever bivirkninger ved deres cancerbehandling eller døjer med senfølger. Det kan være lymfedrænage mod hævelser, akupunktur til behandling af bivirkninger som kvalme og hedeture, oxytocinmassage eller arvævsbehandling.

430.000 mennesker i Danmark har symptomer på alvorlig stress. Det svarer til 12% af befolkningen (Kilde: SST). Stress kan vise sig både psykisk og fysisk ved symptomer som hovedpine, hjertebanken, træthed, tankemylder, søvnløshed og hukommelsesbesvær. Ved symptomer på stress tilbyder vi en tværfaglig, individuelt koordineret pakke, som består af akupunktur og oxytocinmassage til at lindre symptomerne.

Klinikken, Priser Bjøreng Klinik - virksomhedsaftale

Simpel klippekortsordning i en virksomhedsaftale

Vi tilbyder en simpel klippekortsordning med mulighed for at købe klippekort på 10, 20 og 30 klip.

Med et klippekort til BjørengKlinik kan jeres medarbejdere frit vælge mellem fysioterapi, akupunktur og massage efter behov.

Klippekortet kan enten gælde til hele firmaet eller til den enkelte medarbejder i en virksomhedsaftale.

Priser:

Klippekort med 10 klip: 3.750 kr.

Klippekort med 20 klip: 7.200 kr.

Klippekort med 30 klip: 10.000 kr.

Praktisk:

Et klip er til behandling eller massage på en halv time.

Obs – Klippekortet skal anvendes inden for 1 år

Akupunktur hos Bjøreng Klinik i Århus - virksomhedsaftale

Er du interesseret i en virksomhedsaftale?

Vi skræddersyr vores tilbud, så den passer til jeres virksomhed. Behandlingen enten foregå i virksomheden eller i klinikken efter aftale.

Kontakt os eller send en mail, hvis du er interesseret i en virksomhedsaftale eller ønske at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon