Kosmetisk akupunktur

Hvad er kosmetisk akupunktur?

Kosmetisk akupunktur er akupunktur med henblik på at forbedre udseendet. 

Kosmetisk akupunktur er en udvidelse af en almindelig akupunkturbehandling, da du stadig får behandling for den eventuelle organubalance, meridianubalance, psykiske ubalance eller det traume eller den operation, som kan have sat spor i ansigtet.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen starter med en traditionel akupunkturdiagnose. Efterfølgende får du en let kropsmassage samt akupressur for at bevæge blodet og energien i kroppen samt for at stimulere lymfedrænagen. Herefter massage og behandling med Gua Sha og cupping i ansigtet, hvorefter der sættes kropsnåle og ansigtsnåle. Og så ligger du i omkring 25 minutter og slapper af. Som regel vil du også få behandling med TDP infrarød Mineralsk Varmelampe (som eksempelvis sættes over fødder eller mave), og som bidrager til øget cirkulation og generelt styrker immunsystemet.

Det er vigtigt i min behandling med kosmetisk akupunktur, at der ikke kun fokuseres på behandling af rynker, men at hele kroppen balanceres, så det hele menneske behandles.

Hvilken effekt har behandling med kosmetisk akupunktur?

Akupunktur kan også bruges til at skabe vitalitet – både i krop og sjæl. Akupunktur, cupping, Gua Sha og massage er metoder, der har til formål at øge blodgennemstrømningen og forbedre hudens elasticitet. Herved kan man reducere rynker, linjer, ar og løst bindevæv.

Som alternativ til eksempelvis botox, der lammer musklerne, kan akupunktur skabe cirkulation og styrke eller afspænde musklerne i ansigtet, så du bevarer dine kendetegn og din mimik. 

Det er fornuftigt ikke at få en kosmetisk behandling lige inden en vigtig begivenhed – som eksempelvis et bryllup – da der jo altid er en risiko for at få et blåt mærke, når man arbejder med nåle. 

Ofte vil du kunne se en opløftende og forfriskende effekt efter første behandling, men man skal påregne 6 – 8 behandlinger for et mere varigt resultat.

Vær opmærksom på, at der skal gå ca. fem måneder, hvis du har fået botox eller restylanebehandling før du må få kosmetisk akupunktur. Husk at give besked, hvis du får blodfortyndende medicin, har tendens til migræne eller har hypertension.

Har du spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte akupunktør Birgitte Bjøreng på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon