Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos BjørengKlinik for holdtræning og workshops.
For handelsbetingelser for gavekort, se nederst på siden.

Virksomhed

BjørengKlinik
Christiansgade 8, st
8000 Aarhus C
Tlf: 60248560

CVR: 29271496
Email: kontakt@bjorengklinik.dk

Betalingsform

Du kan betale med Dankort/VISA Dankort. I klinikken kan du også betale via Mobilepay.

Så snart vi har modtaget din bestilling via internettet, sender vi en e-mail med bekræftelse til dig. Denne e-mail vil indeholde betalingssummen og holdoplysninger.

BjørengKlinik benytter et betalingssystem fra quickpay.dk, som er godkendt PBS.

Alle transaktioner mellem QuickPay betalingssystem og kortindehaveren sker via en krypteret SSL forbindelse.

Ydelse

Holdundervisning i BjørengKlinik omfatter blandt andet vores pilateshold, Rectus Diastase-genoptræning, babymotorik, motorik- og sansehold for børn, fødselsforberedelse, førstehjælp, babymassage, familie- og børneyoga.

Tilmelding og betingelser

Din tilmelding til hold er gældende efter din indbetaling med Dankort/VISA Dankort er registreret. Vi sender dig også en bekræftelse på mail.

I tilfælde af, at holdet er overtegnet, vil det fulde beløb blive tilbagebetalt. Der refunderes ikke for holdgange, hvor deltageren ikke har kunnet deltage. Kan et hold ikke etableres pga. for få tilmeldinger (færre end tre tilmeldinger), refunderes det fulde beløb.

Ved sygdom hos instruktør hyres en vikar eller der etableres en erstatningsgang under forudsætning af, at alle på holdet kan deltage. Hvis det ikke lykkes at finde en vikar refunderes hele beløbet for den pågældende holdtræning.

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

Tilskud ved holdtræning
Du kan få tilskud til din træning i BjørengKlinik fra Sygeforsikringen “danmark”, hvis du har henvisning fra egen læge. Det vil for eksempel være aktuelt på vores skånepilates, efterfødselspilates og Rectus Diastase-hold.

Tilskud ved behandling
Du kan også få tilskud til dine behandlinger i klinikken fra Sygeforsikringen “danmark” – her behøver du ikke, forbi egen læge først for, henvisning. Du kan også få tilskud ved jordemoderkonsultationer og fødselsforberedelse.

Ydernummer

BjørengKlinik er privat klinik, hvorfor den offentlige sygesikring ikke yder tilskud til fysioterapi.

Det vil med andre ord sige at, klinikken ikke har ydernummer, og du kan derfor ikke få tilskud til din behandling hos os via den offentlige sygesikring.

Det har betydning, hvis du har henvisning fra egen læge, og ønsker at få behandling med tilskud fra det offentlige.

Klinikker med ydernummer (offentlig sygesikring) har i Aarhus betalt cirka en million kroner pr. ydernummer for at få adgang til det offentlige tilskud.

BjørengKliniks ejer, Birgitte Bjøreng, forklarer herunder, hvorfor hun har valgt at starte klinikken op uden ydernummer.

Jeg vil hellere stå til regnskab over for patienterne end overfor sygesikringen. På den måde kan jeg tillade mig at give behandling, og ikke bare fysioterapi – og jeg kan selv bestemme, hvad jeg vil tage for det. Det kunne jeg ikke, hvis jeg var underlagt overenskomsten.

De, som har den holdning, at en fysioterapeut ikke må koste mere end en mekaniker, kan vi ikke gøre tilfredse her. Vi kan gøre det lidt mere lækkert, lidt mere wellnesagtigt. Det er stadig en liter mælk, man køber, men det er lækrere at købe den i Irma end i Netto.

Sundhedsforsikring

Mange forsikringsselskaber dækker helt eller delvis behandlinger med fysioterapi og akupunktur via en sundhedsforsikring. Det kan eksempelvis være, at du får 12 årlige behandlinger med fysioterapi dækket via forsikringen.

Forsikringen kan være tegnet privat, eller du kan have den via din arbejdsplads. Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge, før de godkender behandlingen. Andre gør ikke.

Forsikringsselskaberne har forskellige vilkår for dækning. Vær derfor opmærksom på, hvilke vilkår din sundhedsforsikring gælder under.

Fortrydelsesret

Framelding indtil 14 dage før holdstart
Framelding til hold kan ske indtil 14 dage før holdstart. Det indbetalte beløb vil blive tilbagebetalt, fratrukket et administrationsgebyr på 250 kroner

Framelding senere end 14 dage før holdstart
Ved frameldinger til hold senere end 14 dage før holdstart, bliver det indbetalte beløb ikke refunderet. Beløbet kan ikke overføres til senere hold.

Behandling af data

Ingen personlige oplysninger som registreres hos BjørengKlinik, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelige for BjørengKlinik.

Gavekort

Gavekort sælges på klinikkens hjemmeside.

Gavekortet kan anvendes i to år. Gavekortets værdi, eller dele heraf, kan ikke ombyttes til kontanter eller refunderes. Gavekortets værdi kan anvendes til alle ydelser på BjørengKlinik.

Gavekortet printes fra hjemmesiden, når det er købt. Du kan også købe et gavekort hos os i klinikken.

Ordrenummeret som sendes til købers e-mail påføres gavekortet.