Handelsbetingelser

Virksomhed

BjørengKlinik
Christiansgade 8, st
8000 Aarhus C
Tlf: 60 24 85 60
Email: kontakt@bjorengklinik.dk

CVR: 29271496

Betalingsform

Du kan betale med Dankort/VISA Dankort. I klinikken kan du også betale via MobilePay. Du kan IKKE betale med Mastercard, VISA og VISA electron.

Vi sender en e-mail med bekræftelse til dig, når din betaling bliver trukket. Denne e-mail vil indeholde betalingssummen og holdoplysninger.

BjørengKlinik benytter et betalingssystem fra quickpay.dk, som er godkendt PBS

Alle transaktioner mellem QuickPay betalingssystem og kortindehaveren sker via en krypteret SSL forbindelse.

Ydelse

Holdundervisning i BjørengKlinik omfatter alle vores pilateshold, KejsersnitProgrammet, Rectus DiastaseProgrammet og FertilitetsProgrammet.

Tilmelding og betingelser

Din tilmelding til hold er gældende, når din indbetaling med Dankort/VISA Dankort er registreret. Vi sender dig også en bekræftelse på mail.

I tilfælde af at holdet er overtegnet, vil det fulde beløb blive tilbagebetalt. Der refunderes ikke for holdgange, hvor deltageren ikke har kunnet deltage. Hvis det er muligt, kan vi tilbyde en erstatningstræning på et lignende hold af samme varighed. Har man købt sin plads på et hold, hvor hver træningsgang varer 60 min., og ønsker man en erstatningstræning på et hold, hvor der trænes 90 min. betales der for den yderligere træningstid. Der refunderes ikke for workshops, hvor den tilmeldte ikke kan deltage. Ved workshops ydes der ikke erstatningstræning.

Kan et hold ikke etableres på grund af for få tilmeldinger (færre end tre tilmeldinger), refunderes det fulde beløb.

Ved sygdom hos instruktør hyres en vikar eller der etableres en erstatningstræning under forudsætning af, at alle på holdet kan deltage. Hvis det ikke lykkes at finde en vikar, refunderes hele beløbet for den pågældende holdtræning.

Ved ønske om holdudsættelse, kan vi overføre elever til en plads på et lignende hold, der starter inden for 12 måneder efter det oprindelige holds opstart, hvis der er ledige pladser på dagen for holdstart. Vi kan ikke garantere en plads. Der er et administrationsgebyr på 150 kr. for holdudsættelse.

Ved ønsker om holdskifte inden for samme sæson, som det hold eleven oprindeligt har tilmeldt sig, kan dette gøres, hvis der er plads på det pågældende hold på dagen for holdstart. Der er ikke administrationsgebyr for holdskifte inden for samme sæson.

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

Tilskud ved holdtræning

Du kan få tilskud til din træning ved fysioterapeut (Birgitte og Soledad) i BjørengKlinik fra Sygeforsikringen “danmark”, hvis du har henvisning til holdtræning fra egen læge. Det vil for eksempel være aktuelt på SkånePilates, GravidPilates, EfterfødselsPilates, Rectus Diastase-hold og KejsersnitProgrammet. Vær opmærksom på, at du ved tilmelding til et hold skal oplyse klinikken om, at du har en henvisning til holdtræning fra egen læge.

Tilskud ved behandling

Du kan få tilskud til holdtræning fra Sygeforsikringen “danmark”, hvis holdet ledes af en af vores fysioterapeuter. For at få tilskud skal du have en henvisning til holdtræning fra egen læge. Det vil for eksempel være aktuelt på SkånePilates, GravidPilates, EfterfødselsPilates, Rectus Diastase-hold og KejsersnitProgrammet. Vær opmærksom på, at du ved tilmelding til et hold skal oplyse klinikken om, at du har en henvisning til holdtræning fra egen læge.

Har du en sundhedsforsikring hos et andet forsikringsselskab? På Danske Fysioterapeuters hjemmeside kan du se en oversigt over nogle af disse forsikringsselskaber, hvad de dækker, om de dækker helt eller delvist, og om du skal have en henvisning fra egen læge.

Ydernummer

BjørengKlinik er autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Henvisning fra egen læge er ikke nødvendig

BjørengKlinik er en privat klinik, hvorfor den offentlige sygesikring ikke yder tilskud til fysioterapi.

Det vil med andre ord sige at, klinikken ikke har ydernummer, og du kan derfor ikke få tilskud til din behandling hos os via den offentlige sygesikring.

Det har betydning, hvis du har henvisning fra egen læge og ønsker at få behandling med tilskud fra det offentlige.

Sundhedsforsikring

Mange forsikringsselskaber dækker helt eller delvist behandlinger med fysioterapi og akupunktur via en sundhedsforsikring. Det kan eksempelvis være, at du får 12 årlige behandlinger med fysioterapi dækket via forsikringen.

Forsikringen kan være tegnet privat, eller du kan have den via din arbejdsplads. Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge, før de godkender behandlingen. Andre gør ikke.

Forsikringsselskaberne har forskellige vilkår for dækning. Vær derfor opmærksom på, hvilke vilkår din sundhedsforsikring gælder under. Er du i tvivl om, hvorvidt din forsikring dækker, skal du kontakte dit forsikringsselskab for afklaring af dette.

Som udgangspunkt betaler du for behandlingen i klinikken ved afslutningen af hver behandling. Du skal selv søge om refusion fra dit forsikringsselskab. Klinikken lægger ikke ud for betaling af behandling – et eventuelt behandlerbrev fra dit forsikringsselskab skal medbringes ved første konsultation.

Fortrydelsesret

Framelding indtil 14 dage før holdstart

Framelding til hold kan ske indtil 14 dage før holdstart. Det indbetalte beløb vil blive tilbagebetalt, fratrukket et administrationsgebyr på 150 kroner

Framelding senere end 14 dage før holdstart

Ved frameldinger til hold senere end 14 dage før holdstart, bliver det indbetalte beløb ikke refunderet. I stedet kan du vælge at blive flyttet til et andet hold i samme sæson, hvis du er forhindret i at træne på det hold, du har meldt dig til.

Ved ønske om holdudsættelse, kan vi overføre elever til en plads på et lignende hold, der starter inden for 12 måneder efter det oprindelige holds opstart, hvis der er ledige pladser på dagen for holdstart. Vi kan ikke garantere en plads. Der er et administrationsgebyr på 150 kr. for holdudsættelse.

Du kan også vælge at bruge pengene på behandlinger i klinikken i stedet.

Behandling af data

Ingen personlige oplysninger som registreres hos BjørengKlinik, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelige for BjørengKlinik.

Gavekort

Gavekort sælges på klinikkens hjemmeside og i klinikken.

Gavekortet kan anvendes indtil 3 år fra udstedelsesdato. Gavekortets værdi, eller dele heraf, kan ikke ombyttes til kontanter eller refunderes. Gavekortets værdi kan anvendes til alle ydelser hos BjørengKlinik.

Gavekortet printes fra hjemmesiden, når det er købt. Du kan også købe et gavekort hos os i klinikken.

Ordrenummeret som sendes til købers e-mail påføres gavekortet. OBS: Gavekort uden ordrenummer er ikke gyldigt og kan ikke anvendes.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon