Bjøreng Klinik Bloggen

Hos Bjøreng Klinik er missionen at give mennesker mere glæde og livskvalitet gennem behandling og træning – og ikke mindst oplysning. Bjøreng Klinik Bloggen er viden og oplysning, så du kan finde vejen til at løse udfordringer med smerter, bevægelighed og fysiske begrænsninger

Blogindlæg

Behandling af kroppen - Overgangsalder

Overgangsalder

De fleste kvinder kommer i overgangsalderen, når de er mellem 45 og 55 år. Nogle kvinder vil være så generede af det, at de har behov for behandling. Det kan være symptomer som hedeture, søvnproblemer, inkontinens og humørsvingninger. I BjørengKlinik kan vi hjælpe dig.

LÆS ARTIKLEN »
Akupunktur

Bivirkninger og senfølger ved kræftbehandling

I BjørengKlinik kan vi hjælpe dig, hvis du oplever bivirkninger ved din cancerbehandling eller døjer med senfølger. Behandling af cancer kan medføre symptomer som hedeture, træthed, søvnproblemer og kvalme, mens senfølger kan være lymfødem, forstoppelse og arvævsdannelse.

LÆS ARTIKLEN »

Sundhed er ikke en lineær proces

Uanset hvor du er i livet, er sundhed ikke lineært. Det betyder, at uanset om du er baby, barn, ung, gravid, mor eller far og måske på vej i overgangsalder eller sat midt i kronisk sygdom, er der ikke et rigtig og forkert liv. Din livsstil påvirker helt sikkert dit liv, men, livskvalitet er mange ting, og derfor tager vi udgangspunkt i dig når du kommer i Bjøreng Klinik.

Få behandling og træning

Hos Bjøreng Klinik er vi specialister i fysioterapi, massage, fertilitetsbehandling, gravide og baby. Det betyder også, at vi ofte møder patienter som har vidt forskellige behov og livssituationer. Uanset om du har været igennem et cancerforløb med bivirkninger eller senfølger eller om du snart skal føde, så kan vi hjælpe dig. Du kan kontakte os for at høre mere om behandling og træning, eller booke en tid eller en plads på et hold, her på hjemmesiden. 

Vi følger altid Sundhedsstyrelsens vejledning og retningslinjer i vores behandling og træning

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon