Nakke- og kæbefysioterapi

I BjørengKlinik tilbyder vi også nakke- og kæbefysioterapi. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Kæbespændinger (kan opstå, hvis du skærer tænder, hvis du bruger eller har brugt bøjle, eller hvis du er stresset )
  • Nakkeproblematikker
  • Spændingshovedpine
  • Migræne
  • Hold i nakken

Behandlingen vil typisk bestå af en kombination af fysioterapi, manuel behandling, holdningskorrektion og øvelser.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at ringe til klinikken på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Fysioterapi

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon

Hvad er spændingshovedpine?

Trykkende smerter, der ofte beskrives som en stram ring omkring hovedet eller panden, eller pressende fornemmelser fra nakken eller bag øjnene er nogle af de hyppigste symptomer på spændingshovedpine.

Spændingshovedpine betyder, at du har spændinger i muskulaturen. Man får spændinger af en grund – det kan eksempelvis skyldes stress, problemer med familien eller travlhed på arbejdet.

Nogle gange man kan mærke spændinger i kæben, når man vågner om morgen. Det kan være et tegn på, at man spænder i kæben om natten.

Spændingshovedpine skal ikke forveksles med migræne, som ofte forværres ved fysisk aktivitet, og som kan fremkalde kvalme og opkast. Disse symptomer ses ikke ved spændingshovedpine.

Årsagen til spændingshovedpine kan som beskrevet både være fysisk og psykisk stress. Hvis du har en ubalance i muskulaturen, som kan opstå, hvis du bruger de forkerte muskler, kan din kropsholdning forværre symptomerne – for eksempel ved dårlige arbejdsstillinger. Det kan ofte hjælpe at få løsnet musklerne op med massage og varme, men som regel vender problemerne tilbage. Det skyldes, at ubalancen i muskulaturen ikke er fjernet.

Hvis du tit har spændingshovedpine, kan du også få problemer med kæbeleddet på grund af spændinger i kæbens muskulatur (maseteros og temporalis).

Behandling

Hvis du har spændingshovedpine, hjælper det at løsne musklerne med massage, men det er også en rigtig god idé at finde årsagen til spændingshovedpinen – særligt hvis du har en ubalance i muskulaturen.

Du kan også vælge at supplere din behandling med pilates på et af vores små hold med kun fem elever på hver. Her arbejder vi fokuseret med holdning, styrke i den dybe muskulatur og kropsbevidsthed. Du kan se en oversigt over vores hold her.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon